Connect with us

BN'ers

Nicol Kremers deelt gruwelijke m*shandelingfoto’s: ”Dit heeft Peter mij aangedaan”

Nicolleke Kremers en haar voormalige vriend Peter Gillis liggen constant met elkaar overhoop sinds hun relatie is beëindigd. Aanvankelijk beweerden ze nog dat ze op vriendschappelijke wijze uit elkaar waren gegaan, maar daar lijkt niets van te kloppen.

M!shandeling
Nicol Kremers heeft inmiddels jur!dische stappen ondernomen tegen de voormalige vakantieparkmagnaat. Ze beweert dat ze wel tien keer door hem is m!shandeld. Destijds heeft Peter een nacht in de gev*ngenis doorgebracht, waarna Nicol een belastende verklaring heeft afgelegd.

Later besloot Nicol foto’s naar Patty Brard te sturen waarop te zien was dat ze flink l*tsel had opgelopen. Peter zou Kremers niet alleen hebben gesl*gen, maar ook gebeten en aan haar haren hebben getrokken. Er schijnen zelfs geluidsopnames te zijn die als bewijsmateriaal in de r*chtszaal zullen worden gebruikt. Voorlopig is er echter geen nieuwe zittingsdatum bekend.

B0ete
Vorige week vrijdag werd bekend dat Peter zijn ex-vriendin een boete van 1,7 miljoen euro heeft opgelegd, die voor afgelopen zondag op zijn volgepropte bankrekening moest worden gestort. In de ogen van Peter is Nicol te ver gegaan door hem publiekelijk in een negatief daglicht te plaatsen.

In de sommatie verwijst hij naar een overeenkomst waarin stond dat Nicol zich niet negatief mocht uitlaten over hun relatie. Het feit dat ze dat wel heeft gedaan, heeft volgens Peter aanzienlijke sch*de veroorzaakt.

Boek
In plaats van de boete te betalen, gaat Nicol nu in de tegenaanval. Ze kondigt aan dat er binnenkort een boek verschijnt over haar tijd met Peter. Ze schrijft: “NIEUWS!! Misschien hebben jullie al iets vernomen, maar mijn schokkende en onthullende autobiografie komt binnenkort uit. Wil je de gesigneerde speciale editie ontvangen en er zeker van zijn dat je op tijd bent?”

In het fragment dat ze deelt, beschrijft ze hoe Peter haar bedre!gde. “Hij pakte een potlood van mijn kinderen en hield dat boven mijn hoofd: ‘Ik ste*k hem zo door je hele hoofd heen’.” Nicol deelt ook opnieuw foto’s waarop te zien is hoe ernstig ze is toegetakeld door de miljonair.