Connect with us

BN'ers

Martien Meiland in de bosjes op zoek naar hete mannen om af te werken

De heren van het programma Vandaag Inside hebben opmerkelijke onthullingen gedaan over Martien Meiland, die het publiek verrassen met bizarre details uit het wraakboek van voormalig huisvriendin Caroline van Eeden.

In de uitzending werd een passage voorgelezen waarin naar voren komt dat Martien betrokken zou zijn bij activiteiten op parkeerplaatsen, wat zijn imago in een nieuw daglicht plaatst.

Hoewel het wraakboek van Caroline van Eeden nog niet officieel is uitgebracht, had presentator Wilfred Genee een exclusieve passage in handen.

Hij heeft toegang tot deze informatie dankzij zijn vriendschap met de schrijfster Valérie Lempereur. Deze onthulling heeft al geleid tot veranderingen in de perceptie van Martien Meiland.

René van der Gijp zorgde voor de nodige opwinding door te beweren dat Martien zich al twee weken in spanning op de stoel bevindt, terwijl normaal gesproken zijn “b!lletjes open” staan.

René van der Gijp onthult vervolgens de pikante details uit het boek: “Die Caroline heeft een boek geschreven en daarin komt tot uiting dat Martien regelmatig die parkeerplaatsen bezoekt, waar hij door de bosjes struint.

Dan roept hij niet: ‘Wijnen, wijnen, wijnen.’ Nee, dan roept hij: ‘Nken, nken, n**ken!’” Dit zorgt voor een komische sfeer in de studio.
Erica en Martien Meiland

Wilfred begint met voorlezen uit het boek: “Erica zit samen met Caroline en Martien op de bank.

Erica vraagt op een gegeven moment aan haar man: ‘Je hoeft niet in detail te vertellen wat je uitvreet, maar leg nou eens uit wat er gebeurt als je daar aankomt’, vraagt Erica, ‘op zo’n parkeerplaats.’”

Martien legt vervolgens uit: “Nou, Eer, dat is zo spannend, je parkeert, stapt uit en loopt de bosjes in, en weet je wat me opviel? Dat er veel auto’s zijn met kinderzitjes op de achterbank.”
Martien-Meiland

Martien beschrijft verder het proces van ontmoetingen op deze parkeerplaatsen: “Je gaat dus de bosjes in en dan loop je rondjes.
Martien-Meiland-SBS

Onderweg kom je mannen tegen die daar ook rondjes lopen en als je iemand ziet zitten, geef je een knikje, want praten mag niet.”
boek-martien-meiland

Hij onthult dat als de ander het knikje beantwoordt, ze succes hebben en een beschut plekje zoeken om de daad te verrichten. Het boek bevat ook details over hoe Martien zich aanpaste om het proces efficiënter te maken.

Deze opmerkelijke onthulling heeft Wilfred laten lezen uit het nog niet uitgebrachte boek van Caroline van Eeden, wat heeft geleid tot een vermakelijke en verrassende uitzending van Vandaag Inside.