Connect with us

BN'ers

Glennis Grace ingest0rt tijdens interview: huilbui van 3 minuten

In de meest recente aflevering van de interviewserie “Open Casa” ontving gastheer Robbert Rodenburg niemand minder dan de bekende zangeres Glennis Grace, die beter bekendstaat als de ‘Jumboband!et’.

Gelukkig zaten ze wel op veilige afstand van elkaar, gezien de onvoorspelbaarheid van de zangeres. Wanneer Robbert en Glennis samen terugkijken op het beruchte incident, wordt het Glennis te veel en volgen er tranen.
Glennis Grace

Robbert staat erom bekend de spanning in zijn interviews op te bouwen en dan plotseling met onverwachte uitspraken te komen.

Bij Glennis doet hij dat door de stelling te poneren: “Ik heb nog nooit de wet 0vertreden.” Eerst moet Glennis lachen, maar dat gaat al snel over in nerveus gelach.
Glennis Grace

Glennis voelt al snel dat er geen weg meer terug is. Ze geeft toe: “Iedereen kent mijn verhaal. Ik heb iets gedaan wat niet mocht en niet verstandig was.”

Glennis Grace betuigt spijt, maar voegt eraan toe dat ze een “verontschuldiging” heeft. “Ik ben een moeder. Laat me je iets vertellen over moederschap: het is een soort liefde die heel gevaarl!jk is.”

De link tussen dit en het incident met een onhandige vakkenvuller is niet helemaal duidelijk. Desondanks gaat het gesprek verder.
Glennis Grace

Robbert wil ook graag weten wat voor Glennis de grootste kl*p is geweest na alles wat er gebeurd is. En dan komt de aap uit de mouw.

Verrassend genoeg waren het niet het zinloze geweld, haar veroordeling of haar geannuleerde optredens die haar het hardst hebben geraakt.

Nee, het feit dat mensen uit haar eigen kring zich van haar begonnen te distantiëren, voelde als een verraad. Dit omvatte haar betrokkenheid bij de Ladies of Soul en met name Fred van Leer.

Volgens Glennis had ze meer steun van hen verwacht. Wanneer Robbert terecht opmerkt dat Glennis’ gedrag fysiek was en mensen daar een grens kunnen trekken, komt ze weer terug op haar rol als moeder. Dit leidt tot nog een ronde van tranen.
Glennis Grace

Dit openhartige moment in het interview toont de complexiteit van emoties, relaties en de impact van publieke kritiek op mensen in de schijnwerpers. Glennis’ kwetsbaarheid werpt licht op de gevolgen van haar keuzes, niet alleen voor haar carrière maar ook voor haar persoonlijke relaties.

Het herinnert ons eraan dat de gevolgen van onze acties kunnen doorsijpelen naar verschillende aspecten van ons leven, zelfs naar de meest onverwachte gebieden.