Connect with us

BN'ers

Sarah van Soelen en Monique Westenberg vliegen elkaar in de haren op airport

Een onverwachte ontmoeting tussen twee opmerkelijke vrouwen vond plaats op de luchthaven van Rotterdam afgelopen week: Sarah van Soelen en Monique Westenberg.

Terwijl Monique zich naar verluidt relaxt gedroeg, lijkt Sarah nu haar emoties de vrije loop te laten gaan.

In een interview met Story deelt Sarah haar duidelijke visie: “Toen onze blikken elkaar kruisten, zag ik dat ze me herkende.

Er verscheen zelfs een glimlach op haar gezicht en ze zwaaide. Het leek alsof alles normaal was. Maar dat is slechts schijn.

Wanneer ik naar André kijk, zie ik een leegte. Ik zie iemand die niet oprecht gelukkig is. Hij kan mij en de rest van Nederland niet voor de gek houden dat hij weer in de wolken is met Monique.

Want wat hebben ze nou eigenlijk? Ze wonen niet eens samen! Ik vind Monique zowel lachwekkend als zielig.”

Het vliegveld van Rotterdam werd op het nippertje bespaard van een mogelijke confrontatie tussen de twee dames.
Sarah van Soelen

Ondanks een kort moment van oogcontact bleef het daarbij. Toch lijkt een toekomstige ontmoeting minder vriendelijk te kunnen verlopen, gezien Sarah’s recente uitspraken over Monique.

Sarah laat weten: “André heeft zijn familie niet meer om zich heen, zijn wereld wordt opnieuw beperkt.

Hij speelt een rol met Monique voor de buitenwereld. Maar in werkelijkheid zijn ze niet écht samen.”

Volgens Sarah heeft Monique zelfs tegen André gezegd dat hij met andere vrouwen mag slapen: “Dat was het eerste wat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat hij een relatie met mij had.

Ze zei letterlijk: ‘Je mag doen wat je wilt, zolang je me maar niet verlaat.’ Is dat niet triest?”

Sarah beweert dat de hereniging met Monique heeft geleid tot ‘Hazes-moeheid’. Als André bij Sarah was gebleven, zou hij volgens haar nog altijd kunnen rekenen op sympathie van het publiek.

Het lijkt erop dat de situatie tussen deze betrokken partijen complexer wordt naarmate meer details naar buiten komen.

De publieke belangstelling voor deze situatie blijft bestaan, met meningen die uiteenlopen over wie er gelijk heeft en wat de ware aard van de relaties is.

De toekomst zal mogelijk meer duidelijkheid brengen over de dynamiek tussen André, Sarah en Monique, terwijl hun persoonlijke geschiedenissen zich blijven ontvouwen in de schijnwerpers.