Connect with us

BN'ers

Bridget Maasland doet b0rstverkleining: ‘Wat een verschil zeg!’

Bekende televisiepersoonlijkheid Bridget Maasland heeft besloten om afscheid te nemen van haar geliefde b0rstimplantaten.

Op haar 48e heeft ze aangekondigd dat het na 25 jaar genoeg is geweest met het streven naar een ‘plastic fantastic’ uiterlijk. Via een Instagrambericht deelde ze haar keuze met haar volgers.

In het bericht plaatste ze een foto van haar voeten, hoewel haar boodschap eigenlijk over haar b0rsten ging.

Ze schreef: “Ik heb het gedaan. Na 25 jaar heb ik mijn natuurlijke b0rsten weer terug. Dank aan drs. Felicia Smits voor de goede zorg. De operatie was gisteren, maar ik ben nu al tevreden!”

In een eerdere aflevering van Linda’s Zomerweek in 2015 had Bridget Maasland al onthuld dat haar beslissing om überhaupt b0rstimplantaten te nemen voortkwam uit een soort ‘midlifecrisis’ toen ze 25 was.

Nu wil ze echter teruggaan naar haar natuurlijke verschijning, zelfs als dat betekent dat ze een paar cupmaten moet inleveren.

Hoewel ze haar streven richt op een natuurlijke uitstraling, heeft Bridget Maasland nog niet volledig afscheid genomen van cosmetische ingrepen.
Bridget en Luuk bij RTL Boulevard

Ze blijft namelijk regelmatig een bezoek brengen aan cosmetische specialisten voor bijvoorbeeld botoxinjecties.

Ze merkt op: “Het geeft me een wat opgefriste en uitgeruste uitstraling, zonder dat ik er helemaal strakgetrokken uitzie. Maar b0rstimplantaten, die behoren niet langer tot mijn plannen.”

Recentelijk heeft ook Sarah van Soelen ervoor gekozen om afscheid te nemen van haar b0rstimplantaten. Dit was echter niet gepland, maar werd ingegeven door een all*rgische reactie.

Ze beschreef het gevoel als “een br*nderig gevoel, alsof je ernstig verbr*nd bent door de zon.”

Zelfs paracetamol bood geen verlichting, dus koos Sarah ervoor om haar kunstmatige b0rsten te laten verwijderen.

Ondanks dat ze nu een maatje kleiner is, had dit emotionele impact. Ze gaf toe: “Ik belde huilend mijn moeder op.

Ik vind ze zo klein en ook niet mooi. Wat heb ik gedaan?” Desondanks heeft Sarah van Soelen geprobeerd om zich aan te passen aan haar kleinere b0rsten. Na enige tijd wennen, vindt ze het achteraf toch wel acceptabel.