Connect with us

BN'ers

Rachel Hazes ber00fd van 100.000 euro

Er circuleert een opmerkelijk gerucht rondom Rachel Hazes, waarbij wordt beweerd dat er een aanzienlijke som van 100.000 euro van haar gest0len is.

Het gerucht verscheen als een reactie onder een Instagram-post van Rossana Kluivert, maar is inmiddels verwijderd, waardoor volgers met vele vragen achterblijven.

In de gewiste reactie werd gesteld: “Wat ik zeer beschamend vind, is dat jouw zoon heeft gewerkt als de rechterhand van de familie Hazes in 2021 en jouw zoon 0plichtingspraktijken in de doofpot wilde stoppen.”

De betreffende volger beweerde ook dat de zoon van Rossana, Nino Wilkes, betrokken was bij het vermeende incident waarbij maar liefst 100.000 euro zou zijn ontvreemd van Rachel.

Dit zou de oorzaak zijn geweest voor het beëindigen van de vriendschap tussen Rachel en Rossana. De reactie liet de lezers met veel vraagtekens achter.

Deze aant!jgingen hebben de aandacht getrokken, maar de reactie is intussen verw!jderd, wat bijdraagt aan de mysterie rondom dit vermeende v00rval.

Realityfbi, een Instagram-kanaal dat vaak nieuws uit de showbizz deelt, heeft aandacht besteed aan het gerucht en het bewijs ervan gedeeld.
Rachel Hazes

Ze vroegen om bewijzen als dit gerucht waarheid bevat, aangezien het mogelijk zou kunnen verklaren waarom de relaties tussen de betrokken families zijn afgekoeld.

Het kanaal suggereert dat Rachel mogelijk zelf de reactie heeft geschreven, of iemand in haar omgeving, maar niet onder haar eigen naam.

Dit gerucht voegt een nieuwe dimensie toe aan de toch al complexe verhoudingen tussen de betrokken partijen.

Hoewel het nog steeds in nevelen gehuld is, wijst het op de impact van sociale media en de snelheid waarmee informatie verspreid kan worden, zelfs als deze later weer wordt verwijderd.

Voor nu blijft het afwachten of er verdere verklaringen komen van de betrokken partijen om duidelijkheid te verschaffen over dit opmerkelijke en nog steeds mysterieuze v00rval.