Connect with us

BN'ers

Hélène Hendriks met grote spoed naar het z!ekenhuis | ‘Met een branc*rd afgevoerd’

Hélène Hendriks, bekend als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice, heeft een persoonlijk verhaal gedeeld dat ze tot vorige week altijd verborgen heeft gehouden op televisie.

De geliefde tv-persoonlijkheid vertelde over het ongeval dat ervoor zorgde dat ze een vingertopje verloor.

Hélène Hendriks is een bekend gezicht op televisie, waar ze als presentatrice en sportdeskundige op verschillende programma’s te zien is.

Ze presenteerde onder andere de talkshow “Hendriks en Genee” en verving Johnny de Mol als gastvrouw van “HLF8”.

Vorige week doorbrak Hélène haar terughoudendheid en liet ze voor het eerst haar rechterhand op televisie zien.

Dit was een moedige stap voor haar, aangezien ze altijd haar vermiste vingertopje heeft verborgen.

Ze bevestigde dat het 0ngeluk tijdens het hockeyen gebeurde, toen haar vingertopje werd afgeslagen door een bal.

Ze deelde dit emotionele moment tijdens een gesprek met Jack van Gelder in het programma “Oranjezomer”.

In een interview met Story deelde Hélène meer details over het inc!dent op het hockeyveld. Ze herinnerde zich dat een bal met hoge snelheid haar hand raakte, wat direct resulteerde in ernstig l*tsel.

Ze moest zelfs op een brancard worden afgevoerd. In het ziekenhuis vroeg men destijds of haar teamgenoten het vermiste deel van haar vinger hadden meegenomen, maar dat was niet het geval.

Gelukkig gingen haar medespelers op zoek en vonden ze het vermiste vingertopje, maar het was te laat om haar pink te redden.

Ondanks het trag!sche einde van haar hockeycarrière op zo’n jonge leeftijd, opende dit incident nieuwe deuren voor Hélène.

Ze vertelde dat dit moment het begin was van haar tv-carrière. Ze benadrukte dat het een vreemd verloop van gebeurtenissen was, waarbij een persoonlijk verlies uiteindelijk leidde tot nieuwe kansen en een nieuw pad.

Het verhaal van Hélène Hendriks toont de veerkracht van een individu die ondanks tegenslagen de kracht heeft gevonden om verder te gaan en succes te vinden op nieuwe gebieden.

Haar openheid over haar ervaring kan dienen als inspiratie voor anderen die met uitdagingen worden gec0nfronteerd en laat zien dat moeilijke tijden soms onverwachte kansen met zich mee kunnen brengen.