Connect with us

BN'ers

B&B Vol Liefde Leendert wil heel graag wippen, maar Thalia niet dus mag ze ophoepelen

In het veelbekeken programma B&B Vol Liefde zijn deelnemers op zoek naar de ware liefde.

Voor Leendert, eigenaar van een bed and breakfast in de prachtige Belgische Ardennen, is het een uitdaging om zijn droompartner te vinden.

Na verschillende ontmoetingen met potentiële partners, leek de exotische Thalia een speciale klik te hebben met Leendert.

Echter, na een paar dagen nam het liefdesverhaal een onverwachte wending.

Leendert is een gedreven ondernemer die zijn bed and breakfast in een oude watermolen runt.

De zoektocht naar een levenspartner is echter niet gemakkelijk en tot nu toe waren de bezoekende vrouwen niet de juiste match voor hem. Maar dat veranderde toen Thalia op bezoek kwam.

De aanwezigheid van Thalia bracht leven in de brouwerij. De oude watermolen leek te dansen en Leendert leefde helemaal op.

Een andere kandidaat die nog aanwezig was, zag de klik tussen Leendert en Thalia en besloot op tijd te vertrekken, zodat de twee elkaar beter konden leren kennen.

Ze genoten van romantische momenten samen in de jacuzzi en sauna, wat de romantische sfeer versterkte.

Leendert toonde duidelijk interesse in een intiemere band met Thalia, maar zij gaf aan daar nog niet klaar voor te zijn.

De afwijzing kwam hard aan bij Leendert, die zich teleurgesteld voelde. Uiteindelijk besloot hij Thalia weg te sturen, onder het mom van een andere reden, namelijk dat haar aanwezigheid andere potentiële partners zou afschr!kken.

Thalia daarentegen, voelde zich weggestuurd vanwege haar beslissing om niet direct intiem te worden, en dit leidde tot een m!sverstand tussen hen.

Thalia benadrukte dat ze katholiek is en dat ze is opgevoed met sterke normen en waarden, waardoor ze niet overhaast te werk wilde gaan.

Ze gelooft dat echte liefde en relaties tijd nodig hebben om te groeien. Met een zekere vastberadenheid verliet ze Leendert’s bed and breakfast en zei: “Adios Amigo!”

Het fragment, dat voor ophef zorgde, is te bekijken op de website van RTL Boulevard, waar zowel Leendert als Thalia hun kant van het verhaal toelichten.

Hoewel het verhaal een onverwachte wending nam, blijft het programma B&B Vol Liefde spannende en romantische momenten bieden voor de kijkers.

De zoektocht naar de ware liefde gaat door voor Leendert en de andere deelnemers, hopelijk met een gelukkiger resultaat in het verschiet.