Connect with us

BN'ers

Jet deelt ontzettend emotioneel nieuws over haar man Rob de Nijs

Henriëtte de Nijs deelde zeer ontroerend nieuws. Na exact honderd dagen in het z!ekenhuis en het reval!datiecentrum, is Rob de Nijs eindelijk weer thuis.

Jet kan haar geluk niet op en schrijft op haar Instagram-pagina: ”We zijn eindelijk weer compleet.”

Iets meer dan drie maanden geleden werden ‘forse longembolieën’ bij Rob de Nijs bijna fata*l. Zijn vrouw had snel door dat het helemaal mis was en belde direct 112.

In Tijd voor MAX blikte ze terug: ”Hij glipte tussen mijn vingers vandaan. Ik vreesde hem kwijt te raken. Rob ademde niet meer.”

Nadat de hulpd!ensten waren gearriveerd, werd Rob naar het z!ekenhuis gebracht. Op dat moment was er nog niet duidelijk wat er aan de hand was.

Artsen onderzochten Rob de Nijs en vonden forse longemb0lieën. Jet is er nog steeds ondersteboven van: ”Het scheelde niet veel.”

De eerste nacht werd gevreesd dat Rob het niet zou redden. Gelukkig gebeurde dat toch.

In eind mei mocht Rob de Nijs het z!ekenhuis verlaten en werd hij overgebracht naar het revalidatiecentrum.

Nu is hij dus 0ntslagen uit het reval!datiecentrum en weer thuis. Volgers zijn dolblij voor Jet en de hele familie.

Iemand reageert: ”Eindelijk weer lekker bij elkaar!” en een ander schrijft: ”Wat een prachtig goed nieuws op deze dag. Rob de Nijs is geweldig. Geniet van alles en je heerlijke gezin.”

De blijdschap en opluchting bij Henriëtte de Nijs en haar gezin zijn overweldigend. Na een zeer zware periode van honderd dagen, waarin Rob de Nijs werd geconfronteerd met levensbedre!gende gezondheidspr0blemen, kunnen ze nu eindelijk weer samen zijn in hun eigen huis.

Jet, zoals Henriëtte de Nijs ook wel wordt genoemd, is enorm dankbaar dat haar man het heeft gered en weer thuis is.

De afgelopen maanden waren een emotionele rollercoaster voor haar en het gezin. Het moment dat Rob tussen haar vingers glipte en ze vreesde hem kwijt te raken, zal ze nooit vergeten. Het waren spannende en moeilijke tijden, maar ze zijn er samen doorheen gekomen.

De longembolieën die Rob troffen, waren bijna fata*l, maar door snelle medische hulp en intensieve zorg heeft hij de strijd gewonnen.

Zijn herstel heeft veel tijd en inzet gevergd, maar het is allemaal de moeite waard geweest nu hij weer thuis is.

De steun en liefde die Jet en het gezin hebben ontvangen van fans en vrienden hebben hen door deze donkere dagen heen geholpen.

De warme reacties op het Instagram-bericht van Jet hebben hun hart geraakt. Mensen hebben meegeleefd en hun beste wensen gestuurd, en dat heeft hen enorm gesteund.