Connect with us

BN'ers

Bizar | Chantal Janzen uitgekotst na steunen vrouw Thijs Römer!

Igone de Jongh, de getalenteerde danseres en vrouw van acteur Thijs Römer, heeft gisteren een ontroerend bericht gedeeld op haar Instagram-account.

chantal janzen

In het emotionele bericht gaat ze niet in op de r*chtszaak tegen haar man, maar uit ze het gemis van dierbare familieleden.

De beschuldigingen tegen Thijs Römer hebben voor veel ophef gezorgd, en Igone de Jongh had eerder aangegeven dat ze haar relatie met hem zou beëindigen.

Echter, vlak voor de r*chtszaak werd ze nog samen met Thijs gezien, wat vragen opriep over de status van hun relatie.
chantal janzen

In het Instagram-bericht deelt Igone een foto van haar oma, opa en moeder, en schrijft ze: “Drie heel belangrijke mensen in mijn leven zijn nu al een tijdje niet meer bij mij en ik mis hen elke dag. Grappig hoe r0uwen werkt… het gaat nooit echt weg.

Maar ik voel ze nog continu om me heen en als ik stil ben, kan ik ze daadwerkelijk nog tegen mij horen spreken. Ik weet dat het gek klinkt, maar het is waar.

Dank jullie wel voor al de liefde die jullie mij gaven.”
chantal janzen

Na het bericht van Igone plaatste Chantal Janzen een reactie waarin ze haar steun uitsprak: “Houd van jou.”

De reactie van Chantal Janzen heeft bij haar volgers boze reacties opgeroepen.

Veel volgers vroegen zich af of het wel het juiste moment was om steun te betuigen aan Igone, gezien de ernstige beschuld!gingen tegen haar man Thijs Römer.
chantal janzen

Één volger zei: ‘Mijn steun gaat naar zijn slacht0ffers.’

Tot op heden hebben zowel Igone de Jongh als Chantal Janzen nog niet gereageerd op de reacties en de ophef die is ontstaan.

Het blijft afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en hoe Igone om zal gaan met de media-aandacht rondom de rechtszaak tegen Thijs Römer.
chantal janzen