Connect with us

BN'ers

Roxeanne Hazes gruwel!jk aangev*llen: ”Situatie loopt finaal uit de hand”

Roxeanne Hazes en haar vriend Erik Zwennes hebben tijdens een avondje uit een c0nfrontatie gehad met enkele bezoekers van een discotheek.

In een interview met het tijdschrift &C deelde Roxeanne haar ervaring, waarbij ze vertelde dat iemand haar b!llen bet*stte en dat dit inc!dent uit de hand liep.

Volgens Roxeanne werd zij tijdens het uitgaan 0ngewenst bet*st, wat het koppel niet t0lereerde. “Het was zo bruta*l!

Erik ging verhaal halen bij die gasten, en toen esc*leerde de situatie volledig.” Erik wist zijn kalmte te bewaren, maar de aanr*nder en zijn vrienden werden agr*ssief.

“Hun ogen spuwden vu*r en de sfeer werd gr!mmig, waardoor we helaas naar een andere club zijn gegaan,” aldus Roxeanne Hazes.

Dit is niet de eerste keer dat Roxeanne ongewild betrokken raakte bij een ruzie tijdens het uitgaan.

“Met vriendinnen maakte ik ook eens mee dat een stel ruz!e kreeg, de man een glas op tafel gooide en er een scherf in mijn oog belandde.”

Naast de negatieve ervaringen heeft Roxeanne onlangs een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘Signalen’.

Het nummer gaat over het afscheid nemen van een toxische (0ngezonde) relatie en de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Het liedje behandelt “red flags” die voorheen niet werden opgemerkt maar nu duidelijk naar voren komen.

Het is belangrijk om bewust te zijn van de gevolgen van 0ngewenst gedrag en gew*ld, vooral in uitgaansgelegenheden.

Het delen van dit soort ervaringen kan helpen om bewustzijn te creëren en een gesprek op gang te brengen over het belang van respect en veiligheid voor iedereen.

We moeten samen streven naar een omgeving waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt, zodat we positieve ervaringen kunnen creëren en negativiteit kunnen verminderen.