Connect with us

Actueel

Jelle p0epte op slapende man en laat nu van zich horen: ‘Heb ontzettend veel spijt’

De Nederlandse man die zich schuld!g maakte aan een weerzinwekkende daad door op een slapende man in Mallorca te p0epen, heeft zijn spijt betu!gd in een interview met het AD.

Hij erkent dat zijn acties verwerpelijk zijn en dat zijn leven momenteel volledig op zijn kop staat.

Toch had hij wellicht eerder kunnen bedenken wat voor impact zijn daden zouden hebben.

Het filmpje waarin Jelle, zoals de dader zich noemt, een slapende man besmeurt in Mallorca, ging viraal en werd over de hele wereld verspreid.

In Spanje is er veel verontwaardiging over deze weerzinwekkende actie en de eilandbewoners zijn het zat met dergelijk asociaal gedrag van toeristen.

In het interview met het AD probeert Jelle enige verklaring te geven voor zijn gedrag.

Hoewel hij anoniem wil blijven, is Jelle duidelijk herkenbaar op het beeldmateriaal en hij geeft toe: “Ik heb het gedaan en het is walgel!jk, vern*derend en vreselijk.

Alles wat mensen over mij zeggen, klopt. Ik neem hier volledige verantwoordelijkheid voor.” Hij voegt eraan toe dat hij zich heeft laten opstoken door zijn vrienden.

Na het incident kreeg Jelle in korte tijd talloze bedre!gingen, wat hem ertoe heeft gebracht om volledig van social media te verdwijnen.

Hoewel het internet nooit vergeet, hoopt hij op deze manier wat rustiger vaarwater te vinden. De 25-jarige man vindt dat hij inmiddels voldoende gestr*ft is.

Het is belangrijk om de gevolgen van dergelijk wangedr*g te erkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties.

Het bewustzijn van de impact die we hebben op anderen, vooral in een tijd waarin alles snel en makkelijk gedeeld kan worden, is van groot belang om een respectvolle en positieve samenleving te bevorderen.

Het is cruciaal om te beseffen dat onze keuzes en acties consequenties hebben en dat we moeten streven naar empathie, respect en verantwoordelijkheid.