Connect with us

BN'ers

Natasja Froger deelt triest nieuws: ”Oog eruit laten halen”

Natasja Froger, de echtgenote van René Froger, heeft een ontzettend droevig bericht gedeeld op Instagram.

In een post deelt de presentatrice mee dat na verschillende c0mplicaties het oog van haar hond verwijderd moest worden, wat haar diep bedroeft.

Bij een geplaatste video schrijft Natasja Froger: “Saar heeft een oog0peratie ondergaan. Ze was bl!nd aan één oog.

Ik heb lang geprobeerd om vijf keer per dag te druppelen, maar dat vond ze echt vervelend. Ze beschouwde het als een straf.”

Daarna legt Natasja uit dat na overleg met een oog*rts, dieren*rts en haar ‘steun en toeverlaat’ van Stichting Hulphond, is besloten om het oog van Saar te laten verwijderen.

“Kon je het maar begrijpen”, voegt een bedroefde Natasja eraan toe.

De operatie is inmiddels enkele dagen geleden uitgevoerd en het lijkt goed te gaan met Saar. Ze lijkt nu te kunnen genieten van aangename wandelingen.

Onder de post ontvangt Natasja Froger veel steunbetuigingen. Iemand schrijft: “Lieve Saar, van harte beterschap.

Er wordt goed voor je gezorgd.” Ook bekende Nederlanders zijn ruim vertegenwoordigd in de reacties.

Het hartverwarmende bericht van Natasja Froger heeft veel steun en medeleven opgeleverd onder haar volgers op Instagram.

Velen uiten hun betrokkenheid en wensen Saar een spoedig herstel toe. De reacties zijn gevuld met liefdevolle woorden en steunbetuigingen voor zowel Natasja als haar trouwe viervoeter.

Bekende Nederlanders laten ook van zich horen in de reacties. Ze tonen hun medeleven en sturen warme berichten naar Natasja en Saar.

Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen elkaar steunen in moeilijke tijden, zelfs wanneer het gaat om het welzijn van een huisdier.

Natasja bedankt haar volgers voor alle steun en lieve berichten. Ze voelt zich gesterkt door de betrokkenheid van iedereen en is blij dat Saar nu goed herstelt.

Ze deelt dat Saar kan genieten van rustige wandelingen en bedankt de oog*rts, dieren*rts en Stichting Hulphond voor hun expertise en zorg tijdens het hele proces.

Het is duidelijk dat de liefde en toewijding van Natasja voor haar huisdier grenzeloos is.

Ze neemt haar verantwoordelijkheid als huisdierouder serieus en doet er alles aan om de gezondheid en het welzijn van haar geliefde viervoeter te waarborgen.

Het is hoopvol om te zien dat Saar nu op weg is naar herstel en hopelijk binnenkort weer volop kan genieten van haar dagelijkse avonturen aan de zijde van Natasja.

De steun en positieve energie die Natasja en Saar ontvangen, zullen hen ongetwijfeld helpen om deze uitdagende periode door te komen en sterker dan ooit terug te komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)