Connect with us

Actueel

Zoekactie naar vermiste Emile (2) stopt omdat ze denken dat hij d00d is

Nadat de 2,5 jaar oude Emile bijna vijf dagen geleden sp00rloos verdween in het gehucht Haut Vernet in het departement Alpes-de-Haute-Provence, is er nu een ultieme z0ekactie gestart.

Een team van 52 agenten doorzoekt een laatste stuk grond bij het gehucht, hoewel deze zoekactie al gepland stond en geen verband houdt met nieuwe aanwijzingen over de verdw!jning.

Na het grootschalige ‘veldwerk’ in het bergachtige gebied rond Haut Vernet, waarbij geen nieuwe informatie werd gevonden, kondigde de 0fficier van just!tie van het arrondissement Digne-les-Bains een langere periode van analyses en onderzoek aan.

Regionale en nationale experts zullen betrokken worden om de grote hoeveelheid informatie die de afgelopen dagen is verzameld te analyseren.

Er zijn ruim 1200 tips binnengekomen en rechercheurs zijn begonnen met het onderzoeken van telefoongegevens om een beter beeld te krijgen van de mensen die zich voor, tijdens en na de verdwijning in en rond het gehucht bevonden.

Emile werd voor het laatst gezien op zaterdagmiddag rond 17.15 uur. Hij zou een paar dagen doorbrengen bij zijn grootouders, die een vakantiehuis hebben in Haut Vernet.

De p0litie heeft weinig informatie vrijgegeven over de personen die aanwezig waren op het moment van de verdw!jning, maar volgens de 0fficier van just!tie bevonden zich meerdere familieleden in de vakantiewoning, maar niet zijn ouders.

De inwoners van Haut Vernet en de omgeving zijn net als de autoriteiten en de familie van Emile bezorgd over zijn verdw!jning.

Er wordt druk gespeculeerd over wat er mogelijk gebeurd kan zijn. Vrijwilligers en inwoners helpen de p0litie bij de zoekacties, maar tot nu toe heeft dit nog geen resultaat opgeleverd.

Er zijn twee mogelijke scenario’s: een ontv0ering of een 0ngeluk. De inwoners leven intens mee met Emile en zijn familie en bidden voor een goede afloop.

Het onderzoek naar de verdwijning van Emile is nog in volle gang en de autoriteiten blijven zich inzetten om de waarheid te achterhalen en Emile veilig terug te vinden.