Connect with us

BN'ers

‘Gordon dumpt zijn hondjes Toto en Rocco’ | De kans dat ze d00d zijn, is vrijwel honderd procent.”

Gordon, de bekende Nederlandse entertainer, heeft de afgelopen tijd veel gereisd en steeds meer mensen vragen zich af: waar zijn zijn hondjes Toto en Rocco?

Volgens geruchten zouden ze niet langer bij Gordon wonen en zelfs naar een asiel zijn gebracht.
Gordon

Toen Gordon in 2021 naar Dubai verhuisde, waren er speculaties dat hij zijn hondje Toto in Nederland zou achterlaten.

Uiteindelijk nam hij Toto toch mee naar Dubai en voegde zelfs een tweede hondje, Rocco, toe aan zijn gezelschap.

Echter, nu er al maandenlang geen activiteit is op het Instagram-account van Toto en Rocco, en Gordon de afgelopen tijd druk bezig is geweest met zijn luxueuze reizen, rijst de vraag waar de hondjes gebleven zijn.
Gordon

Volgens Jan Roos, in de uitzending van Roddelpraat, hebben Nederlanders die in Dubai wonen vernomen dat Toto en Rocco naar een dierenasiel in Dubai zijn gebracht.

Het blijkt dat Gordon de afgelopen tijd aanzienlijk veel geld heeft uitgegeven en om die reden vaker in Nederland verblijft.
Gordon

Financieel gezien gaat het niet goed met hem en hij is zijn contracten kwijtgeraakt. Tijdens zijn afwezigheid regelde hij een au pair voor Toto en Rocco.

Echter, vanwege de kosten heeft hij besloten om de hondjes naar een asiel te brengen.

Nu rest de vraag of Toto en Rocco een nieuwe baas zullen vinden die goed voor hen zal zorgen. Helaas is de kans volgens Jan erg klein.

In het dierenasiel in Dubai krijgen honden die na drie maanden niet worden geadopteerd een spuitje. Het is dus zeer waarschijnlijk dat Toto en Rocco niet meer in leven zijn.
vaderschap-gordon

Het nieuws over de mogelijke situatie van Toto en Rocco is zorgwekkend en roept begrijpelijkerwijs veel emoties op.

Het is belangrijk om zorgvuldig om te gaan met huisdieren en ervoor te zorgen dat ze de juiste zorg en aandacht krijgen.
Gordon

Laten we hopen dat er in de toekomst meer duidelijkheid komt over het lot van Toto en Rocco en dat er maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat dit soort situaties worden voorkomen.