Connect with us

BN'ers

John Ewbank op heterdaad betrapt: ”Tientallen affaires met jonge meiden”

John Ewbank wordt vandaag geconfronteerd met ernstige beschuldigingen van Yvonne Coldeweijer. De bekende influencer en roddelkoningin deelt schokkende onthullingen over de songwriter en producer.

Yvonne beweert contact te hebben gehad met meer dan twintig bronnen, die allemaal hetzelfde verhaal vertellen: John heeft tientallen affaires gehad met jonge vrouwen.

Hoewel John momenteel een relatie heeft met Kelly Weekers, was hij voorheen samen met Vivian Reijs. Hun huwelijk strandde omdat Ewbank vreemdging.

Yvonne beweert nu dat John nog steeds continu vreemdgaat. “Als ik de twintig bronnen mag geloven, bedriegt hij haar nog steeds op grote schaal.

Als hij zijn zinnen op je heeft gezet, stuurt hij bijna dag en nacht berichten.”

De meisjes die Yvonne heeft gesproken, geven gedetailleerde informatie over hun ontmoetingen met John. Ze beweren dat hij hen allemaal heeft verteld dat hij vrijgezel was.

Yvonne beschrijft John als een “voltijds bedrieger”. “Ewbank heeft ziekelijke fantasieën waarvan ik betwijfel of Kelly ervan op de hoogte is”, vervolgt Coldeweijer. “Hij zal altijd blijven vreemdgaan.”

Volgens Yvonne gaat John vaak op vakantie naar Ibiza met vrienden, waar hij verdovende middelen gebruikt en losgaat. Kelly is hiervan niet op de hoogte.

Yvonne deelt een anekdote van een spion die een avond met hem doorbracht in de VIP-sectie van Ushuaïa in juni 2019.

Binnen vijf minuten had John het nummer van de vriendin van de spion bemachtigd.

“Hij vroeg waar het feest na Ushuaïa doorging, want hij had wel zin. Om vijf uur ’s nachts stuurde hij haar een bericht, maar ze sliep al.”

Het meisje zou zich ‘heel speciaal’ hebben gevoeld, maar later hoorde ze dat John Ewbank dezelfde avond hetzelfde trucje bij een andere vrouw had gefl!kt.

Een andere bron vertelt Yvonne dat ze met John Ewbank naar Ibiza is gevlogen. Het meisje was twintig jaar oud en Ewbank wilde de affaire geheim houden.

“Ze mocht het huis niet eens verlaten volgens John.”

Volgens Yvonne heeft John tientallen affa!res gehad met jonge vrouwen, zowel in Nederland als op Ibiza.

Ze beweert dat hij deze verhalen ook deelt met zijn vrienden. “Hij vertelt de meest bizarre verhalen over jonge meisjes die naar zijn studio komen.

Vorig jaar pochte hij nog tegen een gast in zijn studio. Het zijn verhalen die je de rillingen bezorgen.”

Deze beschuld!gingen hebben verstrekkende gevolgen voor John Ewbank, wiens reputatie nu ernstig wordt gescha*d.

Het is belangrijk om op te merken dat de waarheid achter deze beweringen nog moet worden vastgesteld.

Het verhaal roept echter vragen op over de integriteit van John en werpt een schaduw over zijn professionele en persoonlijke leven.

Het blijft afwachten hoe hij zal reageren op deze ernstige beschuld!gingen en hoe dit alles zijn toekomst zal beïnvloeden.