Connect with us

BN'ers

Peter Gillis met kn0kploeg gegaan naar RTL Boulevard! “Z’n vriendin is een sl**je!”

Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, heeft felle kritiek gekregen van Rob Goossens, een van de bekendste gezichten van RTL Boulevard.

Peter Gillis, bekend van zijn deelname aan de SBS 6-show ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’, heeft recentelijk Wendy van Hout aan zijn zijde verwelkomd.

Goossens reageerde onverbiddelijk op Twitter en spaarde Wendy van Hout niet.

De reactie van Rob Goossens kwam naar aanleiding van een tweet van een gebruiker genaamd Linda. In haar tweet gaf ze aan een “apart gevoel” te krijgen bij het zien van Wendy.

Goossens reageerde door te suggereren dat Wendy eruitziet alsof ze Peter tegen betaling ook wel in een ander gaatje wil ontvangen.

Zijn tweet luidde: “Niet mijn type. Maar misschien onderschat ik haar schromelijk en is ze eigenlijk gewoon een ‘sl**je met stijl en klasse’.”

De grove opmerkingen van Goossens schokten zelfs columnist Jan Dijkgraaf, die reageerde met een simpele “Rob!”.

Toen Dijkgraaf vroeg naar eventuele feitelijke onjuistheden in de tweet, verdedigde Goossens zich door te zeggen: “Wijs maar aan waar de feitelijke onjuistheden zitten!”

Met de intense kritiek op zijn nieuwe vriendin rijst nu de vraag hoe Peter Gillis zal reageren. Zal hij haar eer verdedigen en mogelijk zelfs met een kn0kploeg voor de studio van RTL Boulevard verschijnen?

Niels van Baarlen, sidekick van Radio 538, suggereerde zelfs dat mensen zoals Goossens zouden sidderen bij een confrontatie met Gillis.

Eerder deze week haalde hij ook al uit naar Angela de Jong, een criticus van Gillis, door te zeggen: “Achter die pen is het heel makkelijk om maar over alles te schrijven dat het k*t is, maar zij durft ook Peter Gillis niet onder ogen te komen.”

Het blijft afwachten hoe Peter Gillis zal reageren op de kritiek en of er verdere esc*latie zal plaatsvinden tussen hem en Rob Goossens.

Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van beledigende en den!grerende taal zoals in de tweet van Rob Goossens niet alleen respectl00s is, maar ook onprofessioneel en sch*delijk.

Het is niet acceptabel om iemand te beoordelen op basis van uiterlijk of om den!grerende opmerkingen te maken over iemands persoonlijkheid.

Peter Gillis kan ervoor kiezen om op verschillende manieren te reageren op deze situatie. Hij kan ervoor kiezen om de opmerkingen van Goossens te negeren en zich te richten op zijn relatie met Wendy van Hout.

Hij kan er ook voor kiezen om zijn ongenoegen te uiten over de respectl0ze opmerkingen en een publieke verklaring af te leggen waarin hij zijn steun uitspreekt voor zijn partner.

Het is echter belangrijk om op een respectvolle manier met meningsverschillen om te gaan. Een c0nfrontatie met een kn0kploeg voor de studio van RTL Boulevard zou alleen maar leiden tot verdere esc*latie en negatieve publiciteit.

Het is beter om op een volwassen en constructieve manier met kritiek om te gaan.