Connect with us

BN'ers

Marco Borsato maakt sensationele comeback: Groot nieuws voor fans

Marco Borsato, een van Nederlands meest bekende zangers, heeft de afgelopen tijd veel in de schijnwerpers gestaan.

Tot aan de controverses rondom The Voice was hij mateloos populair en zijn talloze hits werden vaak op de radio gedraaid.

Echter, zijn reputatie kreeg een deuk toen hij werd beschuld!gd van wangedrag.
Marco Borsato

R*chtszaak
Het 0penbaar Min!sterie heeft de zaak inmiddels gesep0neerd, maar er loopt nog steeds een onderzoek tegen Borsato. Hij wordt beschuld!gd van het misbru!ken van een m!nderjarig meisje.

Het onderzoek is al anderhalf jaar aan de gang en het is nog onduidelijk of hij uiteindelijk wel of niet vervolgd zal worden.

Radio
Bij Radio 538 wachten ze de uitkomst van het onderzoek niet af. Tijdens de 538 Ochtend besloten de aanwezige dj’s, waaronder Tim, Tick, Niels en Florentien, het nummer ‘Hef Je Glas’ te draaien, waarin Marco ook meezingt.

Volgens Rick is dat geen probleem, aangezien Marco nergens voor ver00rdeeld is. De andere dj’s sloten zich bij deze beslissing aan en spraken af om Marco’s muziek te blijven draaien zolang er geen ver00rdeling is.

Podcast met John van den Heuvel
In de eerste aflevering van de podcast ‘Recht in de ogen’ spraken Bram Moszkowicz en John van den Heuvel over Marco Borsato.

Bram wilde weten of John spijt had van zijn primeur over de aang1fte tegen de zanger vanwege het vermeende misbru!k van een minderjarig meisje.

John gaf aan geen spijt te hebben: “Destijds heb ik me goed gerealiseerd wat de impact hiervan zou zijn.”

De situatie rondom Marco Borsato blijft dus voortduren, met zowel positieve als negatieve ontwikkelingen.

Terwijl hij mogelijk bezig is met een comeback in de muziekindustrie, hangt het zwaard van het lopende onderzoek nog boven zijn hoofd.

Het blijft afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke gevolgen dit zal hebben voor zijn carrière en reputatie.