Connect with us

Actueel

Chris in wanhoop: ”vrouw en dochtertjes vermist sinds donderdag”

Chris Kuipers uit Schagen verkeert in een uiterst zorgelijke situatie.

Sinds afgelopen donderdag worden zijn vrouw en dochters, respectievelijk 7 en 8 jaar oud, vermist.

Chris maakt zich enorm veel zorgen. Hij omschrijft de toestand van zijn vrouw als zorgelijk, waarbij ze verward en onvoorspelbaar is, zoals hij tegen het Noordhollands Dagblad heeft verklaard.

Hoewel Chris verwijst naar zijn vrouw, leven ze feitelijk gescheiden en stond vandaag de echtscheidingszitting op de planning.

Chris heeft zijn dochters voor het laatst gezien op woensdag.

Getuigen hebben bevestigd dat de kinderen donderdag rond 23.00 uur in een auto zijn gestapt, terwijl de moeder niet instapte.

Er wordt vermoed dat de vrouw zich later bij haar kinderen heeft gevoegd. Volgens Chris was zijn vrouw voor het laatst actief op WhatsApp om 23.40 uur op donderdag.

Spanje?
Chris vermoedt dat zijn aanstaande ex-vrouw samen met hun dochters naar Spanje is gevlucht of onderweg is naar dat land.

Op woensdagavond heeft ze afscheid genomen van de meiden en haar kenniskring op de hoogte gebracht.

Chris meldt dat een van hen hem heeft laten weten dat de meisjes iets hebben gezegd in de trant van: “We gaan naar Spanje!”

Hoewel Chris buitengewoon bezorgd is, komt deze situatie, hoe ongelooflijk het ook klinkt, niet als een verrassing.

“Vorige week heb ik een zaak gewonnen waarin werd bepaald dat de kinderen naar een reguliere basisschool moeten gaan in plaats van thuisonderwijs te krijgen.”

Chris had al een voorgevoel dat dit niet goed zou aflopen.

Chris voelt zich machteloos en maakt zich ernstige zorgen over de gezondheid van zijn dochters. Hij benadrukt dat de toestand van zijn vrouw verontrustend is, aangezien zij extreem verward en onvoorspelbaar is.

Er loopt momenteel een onderzoek door de autoriteiten, maar tot nu toe heeft dit nog niet tot concrete resultaten geleid. Chris heeft een flyer verspreid via zijn socialemediakanalen.

Hij beschrijft zijn dochters als vrolijk, spontaan en liefhebbers van buitenspelen, zwemmen en Minecraft. “Eigenlijk heel normaal”, voegt hij eraan toe.

De situatie rondom de vermissing van zijn vrouw en dochters blijft zorgwekkend, en Chris hoopt op een spoedige en veilige terugkeer van zijn dierbaren.