Connect with us

BN'ers

Peter Gillis en zijn familie krijgen officiële bevestiging: Een zware tegenslag treft hen diep!

Na langdurige speculaties is het grote nieuws dan eindelijk bevestigd: Na 11 juli zal het programma “Massa is Kassa” niet meer te zien zijn op de buis, wat een enorme kl*p betekent voor Peter Gillis en zijn familie.

Deze officiële bevestiging komt rechtstreeks van Tina Nijkamp, de voormalige zenderbaas van SBS6.

Het lot van Peter Gillis en zijn televisiecarrière hing al geruime tijd aan een zijden draadje. Eerder had Talpa aangekondigd dat ze de uitspraak van de r*chter in de zaak Kremers wilden afwachten.

Op 29 augustus zal Peter Gillis zich voor de r*chter moeten verantwoorden.

Tot die tijd is hij nog te zien op televisie, maar na 11 juli zal de laatste aflevering van de serie worden uitgezonden.

Tina Nijkamp benadrukt echter dat de daadwerkelijke stappen pas genomen kunnen worden zodra de r*chtbank een uitspraak heeft gedaan. Deze uitspraak zal bepalend zijn voor de toekomst van Peter Gillis in de mediawereld.

Als de uitslag in zijn voordeel uitpakt, bestaat de mogelijkheid dat er nieuwe deuren worden geopend en er volgend jaar wellicht een nieuw seizoen komt.

De afgelopen drie jaar hebben we maar liefst tien seizoenen lang kunnen genieten van de familie Gillis op televisie.

Echter, steeds meer mensen beginnen een afkeer te krijgen van de manier waarop Peter met mensen omgaat.

Dit heeft mogelijk invloed gehad op de beslissing om een pauze in te lassen, zoals voorgesteld door Tina Nijkamp.

Het is geen geheim dat Peter Gillis een controversiële persoonlijkheid is. Zijn gedrag en uitspraken hebben vaak stof doen opwaaien.

Mocht Peter ver00rdeeld worden door de r*chtbank in de zaak van zijn ex Nicol, dan is het definitief gedaan met zijn verschijning op de Nederlandse televisie.

De toekomst van Peter Gillis en zijn televisiecarrière hangt nu af van de uitkomst van de jur!dische procedures.

Voorlopig zullen kijkers na 11 juli geen nieuwe afleveringen van “Massa is Kassa” kunnen verwachten.

Het is afwachten hoe dit alles zal aflopen en of Peter Gillis in staat zal zijn om zijn plaats op de Nederlandse buis terug te veroveren.