Connect with us

BN'ers

Monica Geuze zwanger van tweede kindje?

Monica Geuze is enorm gelukkig met haar dochtertje Zara-Lizzy. Monica is inmiddels niet meer samen met de vader van Zara-Lizzy, maar dolgelukkig met haar nieuwe liefde Robbert.

Monica en Robbert zijn enorm verliefd op elkaar en dolgelukkig samen. Monica vertelt openhartig in een interview met Grazia over haar kinderwens met Robbert. Zo vertelt ze dat als haar relatie met Robbert goed blijft gaan, ze Zara-Lizzy graag een broertje of zusje zou willen geven. Wél zou ze dit graag voor haar dertigste willen realiseren.

Stiefvader

In een eerdere video op YouTube vertelt Monica al dat Robbert enorm lief is voor Zara-Lizzy. Monica haar ex, Lars Veldwijk, is niet in the picture en de opvoeding van Zara-Lizzy valt dan ook volledig op Monica.

Monica is erg blij dat Zara-Lizzy en Robbert zo’n hechte band hebben. “Hij is echt méga lief voor haar. Ik had niet durven dromen dat iemand zo lief voor haar zou zijn.” zo deelde ze.

Verkering

“Toen Robbert vroeg of ik verkering met hem wilde, kwam er bij mij eerst een heel betoog uit: ‘Maar je weet dat ik een dochter heb. Dat betekent dat zij iedere ochtend vroeg wakker wordt en op het bed springt, dat uitslapen er niet in zit en dat je af en toe zal moeten helpen met haar ophalen van de crèche.’ Robbert zei gewoon bij alles: ‘Ik weet waar ik aan begin, ik heb er goed over nagedacht.’ Heel lief.”