Connect with us

BN'ers

Gordon wil absoluut papa worden: ‘Kind is mijn redding’

Gordon met kind in handen.

Gordon heeft opnieuw een klare kijk op het leven en zelfs een nieuw doel voor ogen: hij wil absoluut een kind. De zanger en presentator onthulde in de YouTube-serie ‘Open Kaart’ dat een kind voor hem een redmiddel kan zijn.

Gordon had eerder al laten uitschijnen dat hij wel te vinden is voor een vaderrol. Ooit was hij heel dichtbij het vaderschap, maar bedacht zich op het laatste moment.

De zanger vertelde in ‘Waar is de Mol?’: “Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat wel echt kunnen.” Gordon zegt dat hij heel geschikt is voor het vaderschap. Daarover verklaarde hij: “Ik zou best een leuke papa zijn. Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren.”

Gordon met baby in handen.

Instagram / Gordon – Gordon met baby in zijn armen.

Redmiddel

In ‘Open Kaart’ legde Robbert Rodenburg de presentator het vuur aan de schenen. Gordon vertelde dat hij een kind krijgen als zijn redding beschouwt. De presentator: “Het feit dat ik straks deze aarde ga verlaten en niks achterlaat vind ik wel een harde gedachte. Als het zo moet zijn dat ik nog vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden.”

Gordon besloot: “Ik sluit het niet uit. Ik denk dat het weleens mijn redding zou kunnen zijn. Dan word je je bewust van het feit dat de onvoorwaardelijke liefde toch echt bij je kind ligt en niet bij iemand anders.”