Connect with us

BN'ers

Angela Groothuizen aanger*den: ‘Toestand verschrikkelijk’

Maandagen hebben van zichzelf al een slechte reputat!e, maar voor Angela Groothuizen (63) kon de nieuwe week niet slechter beginnen.

De zangeres werd aanger*den, wat resulteerde in p!jn en ongemak.

Angela deelt dit nieuws vandaag op haar Twitterpagina @Angelagroothuiz, waar gelukkig veel volgers haar beterschapswensen sturen.

Het was een behoorlijke schrik voor Angela, en al die lieve woorden van steun helpen haar enorm.

Zo zegt @VanFooBar “Sterkte” en stuurt @avandeweerdhof kort maar krachtig “Beterschap”. Twitteraar @blij_ei_met_mij voegt daar nog aan toe: “Toch altijd leuk, die fietsers… Beterschap.”

Overstuur
Het jurylid van “The Voice of Holland” werd aanger*den door een ‘f*cking Van Moof’-fiets. Angela deelt ook mee dat de fietser op het moment van de b0tsing ‘sneller dan het licht’ ging.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Angela flink van slag is door het incident. “Alles doet zeer”, schrijft ze. Volgens haar management gaat het desondanks ‘oké’ met Angela.

Blauwe plekken
Nadat Angela enigszins bekomen is van de schrik, geeft ze een update over haar situatie. De pijn valt nu mee.

“Dank voor de lieve berichtjes. Het valt allemaal mee hoor. Wat blauwe plekken. Even rekken en strekken en dan komt het wel goed.”

In de reacties op haar tweet wordt gevraagd of Angela de fietser aansprakelijk gaat stellen voor haar verw0ndingen.

Hierop geeft de tv-persoonlijkheid geen antwoord. Hoe dan ook, wij wensen Angela veel beterschap!

Multitalent
Angela Groothuizen werd bekend als zangeres van de Dolly Dots. Deze meidengroep werd opgericht in 1979. Later ging Angela aan de slag als presentatrice.

Ze heeft onder andere de televisieprogramma’s “Popcorn”, “De Uitdaging” en “S*x met Angela” gepresenteerd.

Ook heeft ze liedjes geschreven voor “Kinderen voor Kinderen” en bracht ze in 2008 haar solo-cd “Melk en honing” uit.

In recente jaren was Angela te zien als coach-jurylid in programma’s als “X Factor”, “The Voice of Holland”, “It Takes 2” en “The Tribute, Battle of the Bands”.

Als multitalent heeft Angela Groothuizen een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze brak door als zangeres van de iconische meidengroep Dolly Dots in 1979.

Na haar succesvolle muziekcarrière maakte Angela de overstap naar het televisiewerk, waar ze haar veelzijdigheid kon tonen als presentatrice en coach-jurylid.

Met haar charme en uitstraling wist Angela een groot publiek aan zich te binden. Ze presenteerde diverse populaire televisieprogramma’s en speelde een belangrijke rol in shows als “Popcorn”, “De Uitdaging” en “S*x met Angela”.

Daarnaast schreef ze liedjes voor het bekende kinderprogramma “Kinderen voor Kinderen” en bracht ze haar eigen solo-album “Melk en honing” uit in 2008.