Connect with us

Actueel

Heftige beelden: asielzoeker valt oma en kleindochter aan in eigen woning

Op internet circuleert momenteel een zeer schokkende video waarin te zien is hoe een donkere man een vrouw van 73 jaar en haar kleindochtertje aanv*lt.

De beelden zijn afkomstig uit Bordeaux, Frankrijk en hebben veel ophef veroorzaakt.

In de video is te zien hoe de 73-jarige vrouw met haar kleindochtertje bij de voordeur van een woning staat. Plotseling komt er een donkere man aanlopen.

Hij blokkeert de voordeur en trekt de vrouw en het meisje naar buiten. Vervolgens deelt hij enkele rake kl*ppen uit.

Na de aanv*l gooit de man het meisje op de grond, duwt hij hen weg en sla*t hij op de vlucht. De verd*chte, een migrant met een Frans paspoort, is later 0pgepakt.

Lokale media melden dat hij al eerder bij de autoriteiten bekend stond en betrokken was bij meer dan 20 cr!minele feiten.

De vrouw is overgebracht naar het z!ekenhuis, maar het is niet bekend hoe het nu met haar gaat. Het incident heeft veel reacties teweeggebracht, zowel op sociale media als in de politiek.

Onder andere Geert Wilders, politicus van de PVV in Nederland, heeft gereageerd op de beelden.

Geert Wilders uit zijn woede op Twitter en wijst naar het beleid van open grenzen in Europa.

Hij schrijft: “Dankzij de open grenzen van Macron, Rutte, Scholz, is dit de nieuwe realiteit in heel Europa.”

Het is begrijpelijk dat de beelden heftige reacties oproepen en dat mensen geschokt zijn door deze geweldd*dige aanv*l.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit een individuele daad is en dat het gedrag van één persoon niet representatief is voor een hele bevolkingsgroep.

Gew*ld en m!sdaad moeten altijd krachtig worden ver00rdeeld, ongeacht de achtergrond van de dader.

Het is aan de autoriteiten om de zaak grondig te onderzoeken en passende maatregelen te nemen om de veiligheid van de samenleving te waarborgen.

Onze gedachten gaan uit naar het slacht0ffer en haar familie, en we hopen dat zij de nodige steun en zorg krijgen om te herstellen van deze traumat!sche gebeurtenis.

Het is belangrijk dat we als samenleving blijven streven naar veiligheid en respect voor elkaar, ongeacht onze achtergronden.