Connect with us

BN'ers

Hartverscheurend nieuws van Nicolette Kluijver over haar kindje

In een ontroerend interview met presentator Art Rooijakkers in het programma “Rooijakkers over de vloer” heeft Nicolette Kluijver een p!jnlijke onthulling gedaan.

Ze vertelde dat ze haar vierde zwangerschap moest afbreken vanwege haar ernst!ge z!ekte.

Afbreken van de zwangerschap was een hartverscheurende beslissing voor de presentatrice van Expeditie Robinson.

In 2017 kreeg ze te horen dat er longkanker bij haar was vastgesteld. Ze onderging al zware med!catie vanwege de behandel!ng voor tubercul0se, wat haar haaruitval en p!jn aan haar botten bezorgde.

Nadat Nicolette merkte dat ze niet ongesteld werd, dacht ze in eerste instantie dat het door de med!catie kwam.

Tot haar grote verrassing ontdekte ze echter dat ze zwanger was van haar vierde kindje. Helaas bracht de med!catie grote risic0’s met zich mee voor de baby, en er was geen andere keuze dan de zwangerschap af te breken.

Het was een ongelooflijk moeilijke periode voor Nicolette, maar helaas kreeg ze geen tijd om dit verlies te verwerken, omdat ze kort daarna geconfronteerd werd met longk*nker.

Deze aangrijpende gebeurtenis had ook een enorme impact op de relatie tussen Nicolette en haar man Joost Staudt.

Het echtpaar trad in 2012 in het huwelijksbootje, maar besloot in 2020 uit elkaar te gaan. De z!ekte en het verlies van hun kindje hebben hun tol geëist. Nicolette geeft aan dat ze veel hebben meegemaakt en dat het simpelweg te veel werd.

Samen hebben Nicolette en Joost nog drie kinderen: Isabelle, Ana-Sofia en Jesse. Het gezin heeft ondanks de tegenslagen en het verdriet geprobeerd sterk te blijven.

Nicolette is een moeder die haar kinderen koestert en hen onvoorwaardelijke liefde geeft.

Het delen van dit hartverscheurende nieuws laat zien hoe moedig en open Nicolette Kluijver is. Haar verhaal raakt vele harten en herinnert ons eraan hoe fragiel het leven kan zijn.

We wensen Nicolette en haar gezin veel kracht en liefde toe tijdens deze moeilijke periode.

In de nasleep van haar persoonlijke strijd tegen k*nker en het verlies van haar kindje, heeft Nicolette Kluijver de kracht gevonden om haar verhaal te delen.

Ze hoopt hiermee niet alleen haar eigen p!jn te verwerken, maar ook anderen te inspireren en bewustwording te creëren rondom z!ekte, verlies en veerkracht.

Het is bewonderenswaardig hoe Nicolette Kluijver openhartig praat over haar emotionele reis. Ze erkent de moeilijke beslissingen die ze heeft moeten nemen en de impact die deze hebben gehad op haar leven en relaties.

Door haar ervaringen te delen, breekt ze het taboe rondom gevoelige onderwerpen zoals het afbreken van een zwangerschap en het effect van z!ekte op een relatie.