Connect with us

BN'ers

Caroline van der Plas maakt intens verdrietig nieuws bekend

Caroline van der Plas, de voorvrouw en medeoprichter van de BoerBurgerBeweging (BBB), heeft een prominente positie verworven in het politieke landschap en is niet meer weg te denken.

In het televisieprogramma College Tour heeft Caroline van der Plas gisteren een emotionele en tegelijkertijd hartverscheurende onthulling gedaan.

Het jaar 2019 was bijzonder zwaar voor Caroline, zo deelt ze. Ze verloor niet alleen haar broer, maar ook haar echtgenoot.

Presentator Twan Huys wil weten hoe Caroline erin geslaagd is om rouw en het oprichten van een politieke partij te combineren.
Caroline van der Plas

Hij acht dit zeer uitdagend en vraagt zich af of ze wel voldoende tijd heeft gehad om te rouwen.

Caroline reageert hierop met: “Een goede vraag. Ik ben er nog niet helemaal uit waarom ik het op deze manier aanpak. Het vergt enorm veel hard werken.”

“Je moet overal aanwezig zijn, doorgaan zonder rust. Misschien is het een manier om ermee om te gaan, misschien is het ontkenning.
Caroline van der Plas

Het is ook de reden waarom ik nog nooit een video heb kunnen terugkijken waarin hij leeft, lacht en waar we samen van een vakantie genieten.”

Twan Huys vraagt of dit te confronterend voor haar is. Caroline bevestigt dit: “Ik ben bang dat het te pijnlijk is. Ik stel het bekijken van die video’s steeds uit.”

“Ik heb ook nog steeds zijn telefoon. Ik betaal nog steeds maandelijks zijn telefoonabonnement. Ik wil niet dat het nummer wordt opgezegd.”

“Ik wil dat het nummer blijft, omdat het ‘Jan 06’ was. Gek hè?”, vraagt ze enigszins beschaamd.
Caroline van der Plas

Caroline erkent dat haar man haar niet meer zal bellen, maar het geeft haar rust dat ze zelf nog steeds naar zijn nummer kan bellen. “Natuurlijk weet ik dat hij niet zal antwoorden.”

“Maar het nummer heeft zo’n sterke connectie met hem. Toen ik net verliefd op hem was, kende ik zijn nummer uit mijn hoofd. We belden elkaar vaak.”

“In het begin waren het veel sms’jes, later schakelden we over naar WhatsApp. Ik wil ook dat die berichtjes bewaard blijven.

Er staan ook andere WhatsApp-berichten van hem in, met familie en dergelijke. Eigenlijk is zijn leven in die telefoon vervat.”
Caroline van der Plas

Dit is een verdrietig, maar tegelijkertijd ook een mooi voorbeeld van ware liefde. Als je dit een mooi artikel vindt, deel het dan op sociale media!