Connect with us

BN'ers

Onverwachte tegenslag voor Marco Borsato: “Een harde klap”

In een verrassende wending leek het er even op dat Marco Borsato en Leontine Ruiters weer samen zouden komen. Echter, het is nu duidelijk dat Leontine geen interesse meer heeft in een hereniging.

Volgens Yvonne Coldeweijer is Ruiters nu volop aan het daten met haar ex John Huiberts.
Marco Borsato

Er bloeit een nieuwe liefde op tussen Leontine en John. Op Valentijnsdag liet John weten dat hij geen toekomst meer zag met Leontine en maakte een einde aan hun relatie.

Maar er zijn nu opzienbarende ontwikkelingen gaande. Ruiters is onlangs op vakantie geweest met de multimiljonair en werd gisteren gezien in Den Bosch.

Op Instagram meldt Coldeweijer dat John en Leontine Ruiters opnieuw een relatie proberen op te bouwen. De vonk zou opnieuw zijn overgesprongen.

“Gisteren liepen ze nogal gehaast voorbij het terras van restaurant Sitio. De spion kon geen foto maken, maar Leontine en John zijn door meerdere mensen gespot. Het lijkt erop dat de liefde weer is opgebloeid.”

Terwijl Leontine haar liefdesgeluk lijkt te hebben gevonden, lijkt Marco Borsato er alleen voor te staan.

Eerder beweerde Edwin Smulders dat Marco en Leontine stiekem afspraakjes hadden, maar Yvonne ontkracht dit gerucht. Ze verklaart: “Marco komt gewoon voor de kinderen.”
Marco en Leontine Borsato

Het lijkt echter niet goed te gaan met Marco. Hij wordt regelmatig in zijn eentje gespot, ogenschijnlijk eenzaam. Een spion van Yvonne meldt dat Marco tijdens het pinksterweekend in Sint Maartenszee werd gezien.

“Hij zat daar ontzettend chagrijnig achter zijn laptop in het restaurant van de camping waar wij stonden. Hij was alleen, maar een kwartier later toen ik terugkwam, was hij verdwenen.”

Dochter Jada Borsato heeft laten weten dat haar moeder straalt van geluk. Ze wil echter niet prijsgeven of dit komt door een nieuwe man in haar leven.

“Het was geen makkelijke periode voor haar, maar nu gaat het goed met mijn moeder. Het doet me goed om haar weer vrolijk te zien.”

Het lijkt erop dat Leontine Ruiters haar leven een nieuwe wending heeft gegeven door haar relatie met ex John Huiberts nieuw leven in te blazen. Ondertussen blijft Marco Borsato achter in een eenzame periode, waarbij hij regelmatig alleen wordt gezien.
Mary Borsato geeft update over Marco.

Terwijl de liefdeslevens van deze bekende Nederlanders zich ontvouwen, blijft de vraag wat de toekomst voor Marco zal brengen en of hij uiteindelijk ook weer geluk in de liefde zal vinden.