Connect with us

BN'ers

Nicol Kremers en haar vriend maken groot nieuws bekend: ‘Gezinsuitbreiding!’

Nicolleke en haar ex-vriend Peter G. zijn inmiddels al enkele maanden uit elkaar. Na een relatie van zes jaar hebben ze allebei hun eigen weg vervolgd.

Dit heeft ertoe geleid dat zowel Nicolleke als Peter nieuw liefdesgeluk heeft gevonden.

“Maatjes”
We kunnen ons nog goed herinneren dat Peter G. op Facebook schreef dat ze als “maatjes” uit elkaar gingen. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat dit niet klopt.

Sterker nog, ze kunnen elkaar niet uitstaan. Nicolleke heeft onlangs nog foto’s naar Patty Brard gestuurd waarin ze liet zien wat G. haar heeft aangedaan.

Ze heeft inmiddels advocaat Sebas Diekstra ingeschakeld om aangifte te doen tegen Peter. Het proces is zwaar en Nicolleke heeft het moeilijk.

Nieuwe liefde
Peter maakte vlak voor de start van het tiende seizoen van “Massa is Kassa” bekend dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden. Het gaat om Wendy van Hout.

Hij laat de wereld voortdurend zien hoe verliefd hij is. Hij heeft haar zelfs al ten huwelijk gevraagd, waar ze ja op heeft gezegd.

Nicolleke heeft ook niet stilgezeten op liefdesgebied. Ze heeft een paar mannen gedate, waaronder barbier Mike en de zoon van zangeres Hanny, maar is nu gelukkig met een andere man.

Ze deelt niet vaak foto’s van haar vriend, maar is meer bezig met het maken van natuurfilmpjes op bijzondere plekken. Deze filmpjes zijn tegen betaling te bekijken.

Gezinsuitbreiding
En dan nu: gezinsuitbreiding. Je zou nu misschien denken dat Nicolleke haar vijfde kind verwacht, maar gelukkig is dat niet het geval.

Nicolleke en haar vriend hebben besloten om het gezin uit te breiden met een hond. Ze heeft al een hond genaamd Coco en daar is nu Louis bijgekomen.

Op Instagram deelt ze haar blijdschap. Ze schrijft: “Maak kennis met Louis, mijn hondenbaby.” Het wordt dus steeds gezelliger in het huis van Kremers.

Nicolleke geniet van haar nieuwe leven na de breuk met Peter G. Ondanks de moeilijke periode heeft ze haar kracht hervonden en is ze klaar om zich te richten op positieve veranderingen.

Ze heeft de steun gekregen van haar vrienden en familie, die haar hebben geholpen om door deze moeilijke tijd heen te komen.

Nicolleke is vastberaden om sterker dan ooit te worden en zich te concentreren op haar eigen welzijn en geluk.

Ook Peter G. is verder gegaan met zijn leven en heeft zijn nieuwe liefde, Wendy van Hout, gevonden. Ze delen hun geluk op sociale media en lijken erg verliefd te zijn.

Hoewel de breuk tussen Nicolleke en Peter G. niet gemakkelijk was, lijken beide partijen nu hun eigen weg te hebben gevonden.