Connect with us

Actueel

In deze tien landen wonen mannen met de grootste apparaten in hun broek

Een groep onderzoekers heeft wereldwijd data geanalyseerd om de gemiddelde p*nislengtes in verschillende landen te achterhalen.

Het onderzoek, gepubliceerd door World Data, heeft inzicht gegeven in de landen waar mannen naar verluidt de grootste apparaten in hun broek hebben.

Volgens de studie hebben mannen uit Ecuador de langste p*nissen, met een indrukwekkende gemiddelde lengte van 17,60 centimeter in erecte toestand.

World Data merkt op dat er veel vraag was naar dit onderzoek en dat het team gebruik heeft gemaakt van gegevens die teruggaan tot 2001.

Opmerkelijk genoeg blijkt uit de resultaten van het onderzoek dat er geen verband bestaat tussen iemands lichaamslengte en de lengte van zijn p*nis.

In Ecuador is de gemiddelde lengte van de bevolking 1,67 meter, wat eigenlijk vrij klein is.

Laten we eens naar de top 10 kijken. Na Ecuador staat Kameroen op de tweede plaats, gevolgd door Bolivia op de derde plaats.

Wat opvalt, is dat vijf Afrikaanse landen in de top 10 staan, waardoor het geen fabeltje lijkt te zijn dat sommige vrouwen beweren dat “once you go black…”

Vrouwen die voorkeur geven aan mannen met een grote p*nis kunnen zich dus uitleven in Kameroen, Soedan, Senegal, Gambia en Zambia.

Goed nieuws voor Nederland, want ons land staat op de negende plaats. Gemiddeld dragen Nederlandse mannen een p*nis van 15,84 centimeter met zich mee.

Hiermee scoren we het beste van alle Europese landen. Op de elfde plaats staat Frankrijk, waar de gemiddelde p*nislengte 15,74 centimeter bedraagt.

Opmerkelijk genoeg staan er slechts drie Europese landen in de top 20. Hoewel Italianen er misschien goed uitzien, zijn ze niet zo goed bedeeld als het op p*nislengte aankomt.

Engelse mannen hebben de kleinste p*nissen in de top 60, met een gemiddelde lengte van 13,13 centimeter.

Het meest teleurstellende nieuws is voor mannen uit Roemenië, aangezien zij het laagst geklasseerde land zijn op de 74e plaats, met een gemiddelde lengte van 12,73 centimeter. In dit geval kun je net zo goed zelf aan de slag gaan.

Voor de volledige lijst van het onderzoek kun je hieronder kijken:

[Volledige lijst van landen en gemiddelde p*nislengtes]