Connect with us

BN'ers

Peter Gillis betrapt Mark Gillis met schoonmaakster in caravan!

Mark Gillis, beter bekend als Parkie Markie en de zoon van miljonair Peter Gillis, is een bekende persoonlijkheid geworden dankzij zijn deelname aan verschillende realityshows.

Mark, het enige kind van Peter, geniet oprecht van zijn status als realityster en zet dit maar al te graag in om indruk te maken op het andere geslacht.
Gillis

Hoewel zijn pogingen niet altijd vlekkeloos verlopen en hij wel eens een blauwtje loopt, heeft hij onlangs beet bij de schoonmaakster van een park.

Gezien hun achtergrond zou je denken dat Peter en Mark niet veel succes zouden hebben bij het aantrekken van vrouwen. Toch slagen ze er keer op keer in om nieuwe partners aan de haak te slaan.

Hoewel sommigen veronderstellen dat hun rijkdom hierin een rol speelt, beweren de vrouwen zelf dat dit niet het geval is.

Terwijl Peter na zijn breuk met Nicol Kremers alweer een nieuwe liefde heeft gevonden, lijkt Mark nog steeds alleen in zijn caravan te zitten.

Hoewel er onlangs geruchten zijn opgedoken over een mogelijke nieuwe vriendin, is Mark voorlopig nog vrijgezel.

Het nieuws is echter dat Mark Gillis onlangs door zijn vader werd betrapt met de schoonmaakster! Volgens Peter was hij vroeger een echte rokkenjager.

In zijn biografie geeft Peter openlijk toe dat hij meerdere affaires had terwijl hij nog met de moeder van Mark samen was.
Peter Gillis

Hij onthult zelfs dat Mark hem ooit heeft geholpen om een affaire te verhullen: “Mark moest haar opvangen en zeggen dat ik nog mensen van de bank op bezoek had en dat ze even beneden moest wachten.

Op die manier kon ik het bed snel opmaken en de andere vrouw via de trap laten vertrekken.”

Er wordt zelfs beweerd dat Peter zijn oog heeft laten vallen op een jonge schoonmaakster van een park, maar Mark was hem voor: “We waren net ergens mee bezig toen jij plotseling binnenkwam.”
Peter Gillis

Trots vroeg Peter aan zijn zoon: “En wat heb jij toen gedaan?” Mark antwoordde lachend: “Te laat!” Dit voorval lijkt een sterke band tussen vader en zoon te hebben gecreëerd.
Gillis

Hoewel deze gebeurtenis voor veel sensatie zorgt, is het belangrijk om te onthouden dat iedereen recht heeft op zijn eigen privacy en dat roddels en speculaties soms niet helemaal overeenkomen met de werkelijkheid.

Mark Gillis blijft een jonge man die zijn weg probeert te vinden in de wereld van roem en relaties, net zoals ieder ander individu.

Het is misschien verleidelijk om te oordelen over zijn daden, maar laten we niet vergeten dat het menselijk is om fouten te maken en te leren van onze ervaringen.