Connect with us

BN'ers

Familie Pfaff getroffen door nog een tragische tegenslag

De Pfaff-familie wordt momenteel geconfronteerd met een reeks tegenslagen die hen diep raken. Onlangs werd Carmen met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze tijdens een vlucht een hersenbloeding kreeg. Nu is het Jean-Marie Pfaff die met een ongeluk te maken heeft gehad.

Volgens Kelly, de dochter van Jean-Marie, kwam haar vader vorige week onder een balk terecht. Hierdoor raakte zijn scheenbeen ernstig verwond en moest het met 12 hechtingen worden gehecht. Ondanks de ernst van de situatie bleef Jean-Marie kalm en rustig. Kelly zegt: “Het klinkt dramatischer dan het is. We dachten bij onszelf: dit kunnen we er ook nog wel bij hebben.” Ze verwijst hiermee naar de situatie van haar moeder Carmen, die nog steeds in het ziekenhuis ligt na haar onwelwording in het vliegtuig naar Mallorca. Het is nu precies een maand geleden en Carmen revalideert momenteel in België.

De familie Pfaff is in deze moeilijke periode sterk en veerkrachtig gebleven. Ondanks de tegenslagen hebben ze elkaar tot steun en proberen ze positief te blijven. Kelly geeft aan dat ze dankbaar is voor de goede zorgen die haar ouders ontvangen en dat ze er alles aan doen om hen te ondersteunen.

De situatie van Carmen blijft een bron van zorg voor de hele familie. Ze revalideert nog steeds en het herstel zal tijd kosten. De familie Pfaff hoopt op een spoedig herstel voor Carmen, zodat ze weer samen kunnen zijn en hun leven kunnen hervatten.

Het is duidelijk dat de Pfaffs door een zware periode gaan, maar ze zijn vastbesloten om elkaar te steunen en er sterker uit te komen. Ze hebben veel steun ontvangen van vrienden, familie en fans, wat hen helpt om deze uitdagende tijd door te komen.

De Pfaffs zijn een hechte familie en hebben in het verleden al eerder te maken gehad met tegenslagen. Ze zijn bekend geworden door hun realityshow, waarin ze hun dagelijks leven deelden met het publiek. Dit heeft hen geholpen een grote fanbase op te bouwen en ze hebben altijd oprecht contact gehad met hun fans. Nu, in deze moeilijke periode, worden ze overspoeld met steunbetuigingen vanuit de hele wereld.

De familie Pfaff is vastbesloten om positief te blijven en elke dag te waarderen. Ze zijn dankbaar voor de liefde en steun die ze ontvangen en putten daar kracht uit. Ondanks de uitdagingen waar ze mee geconfronteerd worden, blijven ze hoopvol en kijken ze uit naar betere tijden.