Connect with us

BN'ers

Patty Brard veroordeelt Rob Kemps genadeloos: ‘Slechte vader’

Terwijl Rob Kemps momenteel geniet van een vakantie met zijn nieuwe liefde Stephanie, de achtergronddanseres met wie hij eerder een affaire leek te hebben, is Patty Brard absoluut niet tevreden.

Onverantwoordelijke vader
Kemps heeft de afgelopen tijd alles gedaan om zijn imago snel te schaden. Hij heeft zijn gezin met jonge kinderen verlaten voor een romance met danseres Stephanie. Nog erger is de manier waarop Rob de moeder van zijn kinderen behandelt. Hij wil namelijk dat zijn ex Miriam en de kinderen hun woning verlaten, en dat is ronduit schaamteloos.

Terwijl Rob talloze verhalen op Instagram deelt over zijn nieuwe liefdesgeluk, zet zijn dochtertje Lola, die nog geen jaar oud is, haar eerste stapjes. Patty Brard noemt het “pijnlijk” en “ongepast” dat Rob liever plezier maakt met Stephanie dan dat hij bij zijn kindje is. “Dit zijn van die momenten waarop een vader eigenlijk bij zijn kind zou moeten zijn.”

‘Rob wordt ontslagen’
Rob Kemps, de clowneske zanger van de Snollebollekes, wordt steeds minder gewaardeerd. Volgend jaar loopt zijn contract bij SBS af. Hij schijnt een nieuwe start te willen maken met Chansons, maar alleen als Matthijs van Nieuwkerk zich schreeuwend bij hem voegt.

Patty uit hier ook haar cynisme. “Ik begrijp dat Rob Kemps een nieuwe start wil maken met Chansons, want dat ehh… dat contract eindigt natuurlijk ehh… Het lijkt er hier ook niet echt op ehh…” De conclusie is duidelijk: Patty Brard denkt dat Rob bij SBS aan de kant wordt gezet.