Connect with us

BN'ers

Schokkend nieuws: Tineke Schouten breekt stilte met verbazingwekkende bekendmaking!

Het leven is momenteel extreem zwaar voor Tineke Schouten. De broze gezondheid van haar man, Hans Brunyanszki, is de oorzaak van haar zorgen. Hij lijdt aan suikerziekte, heeft een beenamputatie ondergaan, kampt met dichtgeslibde aderen, zenuwpijn en een longontsteking.

Enorme uitdagingen
Enkele maanden geleden werd bekend dat Hans zijn linkeronderbeen moest laten amputeren vanwege zijn suikerziekte. Zijn aderen waren volledig dichtgeslibd en de wonden aan zijn voet genazen niet meer. Het afzetten van zijn been bleek de enige optie te zijn.

Helaas waren er problemen met de levering van zijn kunstbeen, dat niet perfect paste. Hierdoor moest hij opnieuw naar het ziekenhuis. Op dit moment probeert Hans stap voor stap opnieuw te leren lopen, maar het is allesbehalve gemakkelijk. Zijn andere been is ook aangetast. “Het is al moeilijk genoeg om met één been te leven, maar twee benen verliezen is een enorme uitdaging die hij niet zomaar aankan.”

Enorme belasting
Tineke staat nu voor de zware taak om voor haar man te zorgen, en dat vergt veel aanpassing. “Ik moet hem overal naartoe brengen en weer ophalen. Ik moet alles alleen doen. Dat is ontzettend moeilijk.” En alsof dat nog niet genoeg is, ziet Tineke Schouten door haar zorgtaken ook haar kleinkinderen steeds minder, en dat doet enorm veel pijn. “Vroeger kon ik altijd even bij hen langs gaan. Helaas is dat nu niet meer mogelijk.”