Connect with us

BN'ers

Zanger Wolter Kroes betrokken bij ernstig ongeval en met spoed opgenomen in ziekenhuis

Wolter Kroes heeft vrijdagavond de repetities van HLF8 verlaten omdat zijn zoon Thomas een ongeluk had met zijn fiets.

Thomas was tegen een scooter gebotst en was daarbij hard gevallen. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en werd opgenomen met een zware hersenschudding.

Wolter en zijn vrouw Tessa zijn bij hun zoon en hij zal voorlopig in het ziekenhuis blijven ter observatie. De manager van de 54-jarige zanger heeft aan het ANP laten weten dat Thomas voorlopig zal moeten herstellen.

Het nieuws van het ongeluk van Thomas werd besproken aan het begin van de uitzending van HLF8 door presentator Johnny de Mol.

Hij deelde mee dat Wolter Kroes vanwege het ongeval van zijn zoon met spoed naar het ziekenhuis moest en niet aanwezig kon zijn tijdens de uitzending.

De Mol wenste hem veel sterkte en gaf aan dat Wolter even geschrokken was van het nieuws.

Het is begrijpelijk dat Wolter Kroes zich terugtrok uit de repetities van HLF8 om bij zijn zoon te zijn en hem te steunen tijdens zijn herstel.

Het is altijd moeilijk als een kind betrokken is bij een ongeval en zeker als het om een hersenschudding gaat, omdat dit kan leiden tot langdurige klachten.

Wolter en Tessa zullen hun zoon waarschijnlijk bijstaan tijdens zijn herstel en ervoor zorgen dat hij de nodige zorg krijgt om te herstellen.

Het is goed om te zien dat Wolter Kroes op zo’n moeilijk moment kan rekenen op steun van zijn collega’s, waaronder Johnny de Mol en de crew van HLF8.

Het is belangrijk om in tijden van crisis de steun van vrienden en familie te hebben om een moeilijke periode door te komen.

We wensen Thomas Kroes en zijn familie veel sterkte toe tijdens zijn herstel en hopen dat hij snel weer gezond en wel thuis kan zijn.