Connect with us

BN'ers

Kelly Pfaff’s leven volledig op z’n kop na gigantische problemen

Kelly Pfaff, bekend van haar optredens als dj, modellenwerk en presentaties, heeft in een openhartig interview gesproken over haar financiën. Hoewel ze momenteel succesvol is, heeft ze in het verleden een financiële misstap begaan die haar bijna al haar spaargeld heeft gekost.

In 2008 begon Kelly samen met een vriendin een kledingzaak. Helaas was het bedrijf geen succes en ging het al snel ten onder. Dit leidde tot financiële problemen voor Kelly en het verlies van al haar spaargeld. Ondanks deze moeilijke tijd, heeft Kelly uit deze ervaring kunnen leren en heeft ze er geen spijt van.

Volgens Kelly is het belangrijk om te erkennen dat mislukkingen een normaal onderdeel zijn van het leven. Ze gelooft dat het pas zonde van tijd en energie is als je niet leert van je mislukkingen. Haar ervaring heeft haar geleerd om voorzichtiger te zijn met investeringen en om te blijven leren van haar fouten.

Hoewel het verliezen van al je spaargeld een pijnlijke ervaring kan zijn, heeft Kelly Pfaff haar verhaal gedeeld om anderen te laten zien dat falen normaal is en dat je er uiteindelijk sterker uit kunt komen. Door haar openheid kunnen anderen leren van haar fouten en zich bewust worden van de risico’s van investeren in een bedrijf.