Connect with us

BN'ers

André en Monique Westenberg alweer uit elkaar: ‘André Hazes loopt SOA op’

André Hazes heeft aangekondigd dat hij en Monique Westenberg weer bij elkaar zijn. Dit is niet de eerste keer dat ze herenigd zijn, maar ditmaal verloopt het anders. Hazes is druk bezig met het maken van nieuwe muziek en zijn comeback. Hij zou vanavond aanschuiven bij Beau, maar er is een probleem: hij voelt een koortslip opkomen.

Hij herkent de symptomen en weet dat het niet de eerste keer is dat hij herpes heeft. Volgens informatie van ziekenhuis.nl heeft ongeveer 50 tot 70% van de Nederlandse bevolking het herpes simplex virus bij zich. Een uitbraak treedt meestal op wanneer iemand een lage weerstand heeft. Het is ook mogelijk dat hij het via intimiteit met iemand anders heeft opgelopen.

Dit betekent dat André de komende tijd geen kusjes kan geven of krijgen van Monique, zijn grote liefde. De zanger zal extra voorzichtig moeten zijn om geen anderen te besmetten. Herpes is een zeer besmettelijk virus dat wordt overgedragen door huid-op-huid contact. Het kan zowel via direct contact als via het delen van gebruiksvoorwerpen worden overgedragen.

Het is belangrijk om op te merken dat een koortslip geen ernstige aandoening is en meestal vanzelf geneest binnen een week tot tien dagen. Er zijn echter wel manieren om de genezing te versnellen, zoals het gebruik van antivirale crèmes en tabletten. Het is ook belangrijk om de huid rond de koortslip schoon en droog te houden om infectie te voorkomen.

André Hazes zal tijdens zijn televisieoptreden waarschijnlijk voorzorgsmaatregelen nemen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen het risico loopt om herpes te krijgen, maar dat het meestal geen ernstige gevolgen heeft. Als u denkt dat u een koortslip heeft, raadpleeg dan uw huisarts voor advies over de beste manier om het te behandelen.
Monique en André