Connect with us

BN'ers

Jutta Leerdam showt haar killer body in mini bikini!

Jutta Leerdam wordt steeds meer gezien als de nieuwe vlam van influencer Jake Paul. De schaatskoningin lijkt momenteel niet van plan om terug te keren naar Nederland en geniet volop van het Amerikaanse avontuur. Op Instagram plaatst Leerdam regelmatig foto’s en video’s waarin we kunnen zien hoe ze geniet van luxe resorts, privéjets en feestjes. Toch maken fans zich zorgen om de schaatsster, die al meer dan een maand van huis is en haar sporttrainingen lijkt te hebben onderbroken.

Op haar Instagram-account deelt Jutta Leerdam ook foto’s waarop te zien is dat ze steeds kleinere bikini’s draagt. In een van haar laatste berichten draagt ze een bijzonder klein setje terwijl ze relaxt in het water drijft. De foto wordt met gemengde gevoelens ontvangen door haar fans, die bezorgd zijn over haar relatie met Jake Paul. Paul staat bekend om zijn turbulente liefdesleven en om zijn problematische gedrag. Sommige fans begrijpen dan ook niet wat Leerdam in hem ziet. Zo hebben de broers Paul in het verleden al voor diverse controverses gezorgd en hebben ze een reputatie opgebouwd van roekeloos en egocentrisch gedrag.

Ondanks de zorgen van haar fans lijkt Jutta Leerdam volop te genieten van haar nieuwe relatie en van het leven in Amerika. Of de schaatsster binnenkort terug zal keren naar Nederland om haar trainingen te hervatten, is nog niet duidelijk. Voorlopig lijkt ze haar avontuur in het buitenland voort te zetten en te genieten van alle luxe die het leven haar te bieden heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)