Connect with us

BN'ers

Monica Geuze toont met blijdschap nieuwe borsten na borstverkleining: ‘Voelt zo goed!’

Monica Geuze heeft haar voorgevel laten verkleinen en deelt het resultaat op TikTok. De influencer en presentatrice had ooit haar borsten laten vergroten, maar kreeg spijt van haar keuze. Door haar zwangerschap waren haar borsten enorm gegroeid en daarna flink geslonken, wat niet goed was voor haar zelfvertrouwen. Nu is het echter tijd voor verandering: “Het is niet in proportie en het kan bijna niet anders. Ik heb af en toe een jurkje aan en het is altijd ordi omdat er gewoon twee hele dikke kanonnen tussen zitten.” Op TikTok laat Geuze in een ziekenhuisbed zien wat er allemaal uitgehaald is. Een zwarte dag voor liefhebbers van Monica’s kanonnen, maar de influencer is blij met het resultaat en deelt het graag met haar volgers.

In haar podcast ‘Geuze & Gorgels’ vertelde Geuze dat ze haar voorgevel twee keer heeft laten vergroten, maar daar later spijt van kreeg. De borstvergrotingen kostten in totaal 9000 euro en Geuze had voor haar zwangerschap een “heel lief, klein, secuur maatje. Lieve knoppen waren dat. Een cup B.” Na haar zwangerschap waren haar borsten zo groot geworden dat het allemaal begon te slinken toen ze weer ontzwangerde. De arts zei tegen haar dat het leek alsof ze een kiezelsteen in een sok had gedaan, wat niet goed was voor haar zelfvertrouwen.

Maar nu is Geuze blij dat ze de stap heeft gezet om haar voorgevel te verkleinen en het resultaat te laten zien op TikTok. “Je komt net uit je narcose, maar de drang om te flexen met je old boobz is groot!” De verkleining was behoorlijk ingrijpend en er is heel wat uitgehaald, maar Geuze is tevreden met haar nieuwe uiterlijk. Het kan bijna niet anders dat haar jurkjes nu minder “ordi” zijn en beter in proportie passen. Voor liefhebbers van Monica’s kanonnen is het even wennen, maar het is duidelijk dat Geuze zich nu zelfverzekerder voelt en daar gaat het uiteindelijk om.

@monicageuze

Bye girls✅

♬ original sound – nostalgia central?