Connect with us

BN'ers

Bekentenis van Martien Meiland: “Ik heb een serieus drankprobleem en ik kan niet meer stoppen”

In een emotionele onthulling geeft Martien Meiland toe dat hij een drankprobleem heeft. Zijn dochter Maxime sprak al eerder in haar biografie over het overmatige alcoholgebruik van haar vader.

Martien ontkende het toen nog, maar na opnames in Zweden kwam het ter sprake en liet Martien zijn emoties de vrije loop. Het excuus dat hij vaak gebruikte was dat het bij hem nog meeviel vergeleken met zijn vader, die sterke drank dronk.
Erica Meiland

Martien geeft toe dat hij sinds het stoppen met drinken veel meer energie heeft. Hij drinkt nu alleen nog op speciale gelegenheden, zoals de boekpresentatie van zijn dochter.

Martien hoopt de rest van zijn leven te kunnen volhouden zonder drank.

Tijdens de opnames van het programma ‘Wie van de Drie’ dronk Martien flink, wat zijn gedrag achter de schermen negatief beïnvloedde.

Het bekende verhaal van de eindredacteur die ontslagen werd omdat Martien mot met hem had gekregen achter de schermen is daar een voorbeeld van.

Martien’s openbaring over zijn drankprobleem komt als een schok voor veel fans.

In de media wordt er veel over gespeculeerd en men vraagt zich af of Martien zijn drankprobleem definitief achter zich kan laten. De toekomst zal het uitwijzen.
boek-martien-meiland