Connect with us

Actueel

Vrouw van 60 verdedigt relatie met 19-jarige: “Hij maakt geen misbruik van me”

De 60-jarige Pam Shasteen uit Tulsa, Oklahoma, Verenigde Staten, heeft een relatie met de 19-jarige Jonathan Langevin uit Minnesota en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ondanks het leeftijdsverschil van 39 jaar, zijn ze dolgelukkig met elkaar. Pam en Jonathan ontmoetten elkaar via een datingapp en al snel sloeg de vonk over. Het leeftijdsverschil was in het begin wel even een dingetje, maar Jonathan maakte duidelijk dat het voor hem geen probleem was.

Pam was meteen verkocht toen ze Jonathan zag en ontdekte dat ze veel gemeen hadden. Ze deelden hun liefde voor astrologie en het buitenleven en hun gesprekken werden steeds intenser. Na een week besloot Jonathan om Pam te bezoeken en ze hadden meteen een klik. Ondanks dat er op straat grappen werden gemaakt over hun relatie, lieten ze zich niet uit het veld slaan en hun liefde werd alleen maar sterker.

Toen Pam haar dochters over Jonathan vertelde, waren ze verrast maar al snel zagen ze dat hun moeder dolgelukkig was met haar nieuwe vriend. Ook de kleindochters van Pam raakten meteen aan hem gehecht. Jonathan vertelde ook zijn ouders over Pam en zijn relatie werd direct geaccepteerd.

Hoewel Pam en Jonathan gelukkig zijn, waren de vrienden van Pam minder enthousiast over de relatie. Tijdens een etentje vertelden ze haar dat het niet normaal was en dat ze misschien therapie nodig had. Ze waren ervan overtuigd dat Jonathan van haar zou profiteren en haar zou gebruiken, maar Pam wist beter en verbrak de relaties die niet oprecht bleken te zijn.

Het stel laat zich niet uit het veld slaan en bewijst dat liefde geen leeftijd kent. Terwijl sommige mensen hun goedkeuring geven, zijn er anderen die het leeftijdsverschil niet kunnen accepteren. Wat vind jij: is het verkeerd dat Pam en Jonathan een relatie hebben of is liefde echt blind voor leeftijd?