Connect with us

BN'ers

Nieuwe vriend zet Nicol Kremers op straat: ”Snel oprotten”

Het leven van Nicol Kremers verandert voortdurend. Na haar breuk met Peter Gillis heeft ze een relatie gehad met de barbier Mike, maar deze was van korte duur.

Onlangs begon ze een relatie met een man genaamd Patrick, maar zijn moeder was niet blij met haar komst.

Hanny, de moeder van Patrick, is vooral bekend van het nummer ‘Maar vanavond heb ik hoofdpijn’. Ze heeft haar afkeer van Nicol op Instagram geuit en zei dat ze beter werk kan zoeken om een eigen woning te vinden.

Hanny was niet blij met de keuze van haar zoon en zei: “Ik respecteer het niet. Nooit, nooit, nooit komt ze mijn huis in! Of zal ze deel uitmaken van mijn familie.”

Nu lijkt er goed nieuws te zijn voor Hanny, want de relatie tussen haar zoon en Nicol is beëindigd.

RealityFBI, een Instagram-account, meldt dat Nicol uit het huis van haar vriend is gezet en momenteel bij vrienden in Wageningen verblijft.

Dit gerucht is bevestigd door Hanny, die schreef: “Is de vlag uithangen overdreven? Sneu voor mijn zoon maar uiteindelijk zal hij beter af zijn. Hoera!” De relatie heeft uiteindelijk maar 14 dagen geduurd.

Nicol lijkt momenteel zonder een partner te zijn en verblijft bij vrienden. Na alle tumultueuze relaties en gebeurtenissen lijkt het nu een goede tijd voor haar om op adem te komen en misschien te overwegen haar leven opnieuw op te bouwen.

Hoewel haar eerdere relaties tumultueus waren, lijkt het erop dat Nicol nog steeds op zoek is naar liefde en stabiliteit.

Misschien kan ze nu haar tijd nemen om een stabiele en liefdevolle relatie op te bouwen, in plaats van te haasten van de ene naar de andere partner.