Connect with us

BN'ers

Jaimie Vaes’ deelname aan Expeditie Robinson eindigt in een nachtmerrie

Jaimie Vaes

Er gaan geruchten dat Jaimie Vaes deelneemt aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Fans zijn nieuwsgierig hoe ze het zal volhouden zonder luxe artikelen als Gucci, kaviaar en champagne op een onbewoond eiland.

Jaimie Vaes

Yvonne Coldeweijer meldt op haar Instagram-kanaal dat Jaimie meedoet, en ze voegt eraan toe dat dit erg interessant zal zijn omdat ze de ex van Lil Kleine is. Lil Kleine zou daarom herenigd zijn met zijn zoon op Ibiza terwijl Jaimie zich voorbereidt op het avontuur.

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat Jaimie op een eiland met haar ex Lil Kleine wordt geplaatst, is er nog een mogelijk probleem.

Jonna Fraser, een van Lil Kleine’s beste vrienden, wordt ook genoemd als deelnemer. Als dit waar is en ze komen in hetzelfde kamp terecht, zou dit voor Jaimie een lastige situatie zijn omdat Jonna en Lil Kleine goede vrienden zijn.

Een spion van Coldeweijer zegt: “Als Jonna Fraser en Jaimie meedoen en in hetzelfde kamp terechtkomen, zou dat best frappant zijn. Jonna is volgens mij een van de beste maten van Jorik.” Yvonne Coldeweijer bevestigt dat dit inderdaad een sensatie zou zijn.

Expeditie Robinson-deelnemers worden pas op de dag van aankomst op de hoogte gesteld van wie er allemaal meedoen.
Jaimie Vaes

Fans kijken uit naar de nieuwe editie vanwege de potentiële explosieve situaties die kunnen ontstaan tussen de deelnemers.

Het wordt zeker interessant om te zien hoe Jaimie zich staande houdt op het onbewoonde eiland, vooral omdat ze niet bekend staat om haar survivalvaardigheden.

Het is afwachten wie er nog meer deelnemen aan Expeditie Robinson en of de geruchten over Jaimie en Jonna waar zijn. In ieder geval wordt dit seizoen een van de meest sappige ooit, als de geruchten kloppen.