Connect with us

BN'ers

Rico Verhoeven in zwaargewonde toestand, fans geschokt

Rico Verhoeven, de beroemde kickbokskampioen en opkomende acteur, schittert in de nieuwe actiefilm The Black Lotus. In de trailer is te zien hoe Rico als Matteo Donner de strijd aangaat met de onderwereld. Maar dat is niet alles wat Rico voor deze film heeft gedaan!

Op een dag verraste de stoere Rico bezoekers van het wassenbeeldenmuseum door terug te kruipen in de huid van zijn personage Matteo Donner en hen flink te laten schrikken. Nietsvermoedende toeristen werden verrast toen Rico uit het niets tevoorschijn kwam. Het was een groot succes en de bezoekers waren duidelijk onder de indruk.

Vanaf 13 april is The Black Lotus in de bioscoop te zien en kunnen we Rico’s acteertalenten combineren met zijn vechtkunsten bewonderen. Het belooft een spectaculaire film te worden waarin Rico zijn vaardigheden kan tonen en het publiek op het puntje van hun stoel zal zitten. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze film zal aflopen!

In het filmpje hieronder kunnen we zien hoe mensen op het eerste gezicht denken dat ze een beeld van Rico zien, maar opeens beseffen dat het Rico zelf is die hen in de maling neemt. Het is duidelijk dat Rico niet alleen een geweldige vechter is, maar ook een meester in het entertainen van zijn fans. Zijn verschijning in The Black Lotus wordt dan ook met veel enthousiasme ontvangen en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor Rico als acteur in petto heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)