Connect with us

BN'ers

Is de relatie van Jutta Leerdam voorbij? Schokkende video doet de ronde.

De bekendmaking van de relatie tussen Jutta Leerdam en YouTuber/bokser Jake Paul kwam enkele dagen geleden als een verrassing. Voor Jutta is de switch van Koen Verweij naar de Amerikaanse bad boy Jake wellicht even wennen. Jake staat erom bekend veel vriendinnetjes te hebben gehad en heeft meer dan 20 miljoen volgers op sociale media.

Veel mensen vragen zich dan ook af waar Jutta aan begonnen is, aangezien zij ooit weer terug zal keren naar Nederland en dan een langeafstandsrelatie met de populaire YouTuber moet onderhouden. Momenteel verblijft Jutta echter in Miami, maar een onthulling van Yvonne Coldeweijer heeft het wereldje van de schaatsster op zijn kop gezet.

Ex van Jake
De onthulling van Yvonne heeft betrekking op Jake’s ex, Julia Rose. De eveneens knappe dame is namelijk “onwijs geschrokken” van het nieuws dat Jake nu “ineens” een nieuwe vriendin heeft. Het is niet zomaar dat Julia zo geschrokken is. Jake zou namelijk aan Julia hebben verteld dat hij even wat “ruimte” nodig had om vervolgens een relatie met Jutta Leerdam aan te gaan.

Julia meldt op Instagram dat ze de hele nacht niet heeft kunnen slapen en daarom een gedicht heeft geschreven over de situatie. Naar verluidt is Jutta erg geschrokken van de beelden en de vraag is dan ook of en hoe lang deze relatie stand gaat houden.

Innige foto’s met ex
Jake heeft nog steeds innige foto’s met Julia op zijn Instagramprofiel staan, terwijl Julia alle foto’s met Jake gisteren heeft verwijderd. Het is in ieder geval geen goed begin voor de relatie van Jutta en Jake. De schaatsster lijkt in een lastige situatie te zitten, vooral omdat Jake bekendstaat als een womanizer. De vraag is dan ook of Jutta dit drama aankan en hoelang ze deze relatie zal kunnen volhouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Rose (@juliaroseforpresident)