Connect with us

BN'ers

Rob Kemps in shock: “Ik ben zwaar bedrogen, hoe kon ze dit doen?”

Er gaan geruchten dat Rob Kemps, bekend als Snollebollekes, een affaire zou hebben met een danseres genaamd Stephanie. Deze geruchten werden verspreid door Yvonne Coldeweijer. Het feit dat Stephanie zelf ook een vriend heeft, maakt de situatie nog gecompliceerder.

Afgelopen weekend bevestigde Rob Kemps dat hij en zijn vriendin Miriam Swinkels al enige tijd uit elkaar zijn. Het stel heeft samen twee kinderen en Rob beweerde dat ze op goede voet uit elkaar zijn gegaan.

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als de Juickoningin, heeft echter meer details over de situatie onthuld. Ze beweerde op Instagram dat Rob nu iets heeft met zijn achtergronddanseres Stephanie.

Volgens Yvonne heeft Stephanie al een reputatie opgebouwd in de showbizzwereld. Ze beweerde ook dat Rob en Stephanie ondertussen meer dan alleen een professionele relatie hebben, ondanks het feit dat Stephanie een vriend heeft.

Hoewel de geruchten over de affaire van Rob en Stephanie niet zijn bevestigd, lijkt het erop dat er meer aan de hand is dan alleen het einde van de relatie van Rob en Miriam.

Fans van Snollebollekes zullen zeker benieuwd zijn naar hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of de geruchten uiteindelijk waar blijken te zijn.