Connect with us

BN'ers

Schokkend nieuws: Daniëlle van ’t Schip onthult emotionele bericht

Zoals velen weten, gaat het momenteel niet goed met Daniëlle van ’t Schip. Deze ongelofelijke powervrouw heeft helaas te maken met een ernstige ziekte en kreeg de diagnose kanker in april van vorig jaar.

De artsen hebben haar verteld dat er twee kwaadaardige tumoren in haar lichaam zijn gevonden. Als deze niet behandeld zouden worden, zou de dochter van zangeres Willeke Alberti nog slechts zes maanden te leven hebben. Dit is een angstaanjagende gedachte.

Ondanks de moeilijke omstandigheden staat Daniëlle bekend om haar optimistische levenshouding. Ze heeft echter te maken met zware behandelingen en de bijbehorende bijwerkingen. Zo heeft ze onlangs een video gedeeld waarin ze haar laatste drie lange haren afknipt en is ze 20 kilo afgevallen door de chemokuur. Ook draagt ze momenteel luiers. Dit alles is verschrikkelijk om te moeten doormaken, vooral omdat Daniëlle nog maar 55 jaar oud is.

Desondanks is Daniëlle vastbesloten om niet bij de pakken neer te zitten. Ze blijft positief en heeft zelfs een reis naar het eiland Bonaire gemaakt om even te kunnen ontspannen en alles te kunnen vergeten. Haar man, John van ’t Schip, vergezelt haar op deze reis. Daniëlle deelde enkele prachtige foto’s van zichzelf met als bijschrift “Bonaire, healing time” en het nummer “Gonna Be Okay”. Wij wensen haar een prachtige reis toe. ❤️