Connect with us

Actueel

Onwerkelijk drama op schoolpleintje: Tragisch ongeval

Er heeft vanmiddag op de Sint-Vincentschool aan de Leugenberg in Ekeren, België, een tragisch ongeval plaatsgevonden waarbij een kind zeer zwaar gewond is geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en vecht momenteel voor zijn of haar leven.

Politiewoordvoerder Willem Migom heeft verklaard dat het nog onduidelijk is hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. “Er wordt momenteel onderzoek verricht om te achterhalen wat er precies gebeurd is.” Slachtofferzorg wordt geboden aan de kinderen die getuige waren van het incident.

Het tragische voorval vond plaats toen de kinderen aan het buitenspelen waren. Op het speelplein was een muur in aanbouw die omviel, waarbij een van de spelende kinderen onder de muur terechtkwam.

Een ouder die aanwezig was, vertelt aan Het Nieuwsblad dat niemand precies weet hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. “Veel kinderen op de speelplaats waren getuige van het ongeval en zijn erg onder de indruk”, aldus de ouder. De hulpdiensten waren massaal aanwezig en het kind is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Op dit moment wenst de school geen commentaar te geven.