Connect with us

BN'ers

Breaking: Johan Derksen ontevreden over Vandaag Inside – hij overweegt te stoppen

Derksen

Johan Derksen, een bekend gezicht in het populaire tv-programma Vandaag Inside, overweegt om te stoppen met het programma. De voetbalanalist heeft in het geheim laten weten dat hij zich stoort aan zijn collega’s Wilfred en René en steeds minder zin heeft om elke dag met hen aan tafel te zitten.

Als Derksen besluit te vertrekken, is het de vraag wat er zal gebeuren met het programma. Er zijn geruchten dat de zender al gesproken heeft over een mogelijke vervanger voor Derksen, maar het is nog niet bekend wie dat zou zijn. Een van de namen die genoemd wordt als mogelijke vervanger is Eus. Als Eus inderdaad de vervanger wordt, zal de dynamiek van het programma waarschijnlijk heel anders zijn, aangezien Derksen een onmisbaar onderdeel is van het team.
Johan Derksen

Afgelopen week was Wilfred al afwezig omdat zijn zoon een ongeluk had gehad tijdens het voetballen. Sam Hagens verving hem, maar de dynamiek was anders en het programma verliep wat houterig. Dit bewijst maar weer dat de drie heren echt een goede match zijn met elkaar.

Het is nog onduidelijk of Johan Derksen daadwerkelijk zal vertrekken uit Vandaag Inside en wie zijn eventuele opvolger zal zijn. De fans van het programma zullen ongetwijfeld gespannen afwachten wat er gaat gebeuren en of het programma dezelfde charme zal behouden zonder Derksen aan tafel.