Connect with us

BN'ers

“We zijn kapot”: Monique Westenberg in diepe rouw

Monique Westenberg heeft op Instagram haar verdriet gedeeld over het verlies van haar hond Bikkel. Bikkel, met wie Monique op het kamp is opgegroeid, is op vijftienjarige leeftijd overleden. Monique deelde een video waarin ze afscheid lijkt te nemen van Bikkel en waarin de tranen over haar wangen lopen. Bij de video schrijft ze: ”Run free aller liefste vriendje. Vijftien jaar lang één bonk liefde! We gaan je zo vreselijk missen lieve Bikkel! Mijn hart is gebroken.”

Het verlies van een huisdier kan een zeer emotionele gebeurtenis zijn en Monique lijkt deze pijn volledig te voelen. Het delen van haar verdriet met haar volgers is een manier om haar gevoelens te uiten en om steun te vinden bij haar fans en volgers. Het is ook een manier om Bikkel te eren en herinneringen aan hem te koesteren.

Het hebben van een huisdier kan een belangrijke rol spelen in het leven van mensen en het verlies ervan kan een grote impact hebben. Het kan leiden tot gevoelens van verdriet, eenzaamheid en zelfs depressie. Het is belangrijk om deze gevoelens serieus te nemen en steun te zoeken bij familie, vrienden en professionals.

Monique laat zien dat ze Bikkel nooit zal vergeten en dat ze altijd van hem zal blijven houden. Ze sluit haar post af met de woorden “Bedankt voor alles Bikkel, ik hou van je.” De herinneringen aan Bikkel zullen voor altijd in haar hart blijven en hij zal altijd een speciale plek in haar leven hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)