Connect with us

Actueel

Nicol Kremers wil OnlyFans-account uitbreiden: ‘iets met dieren’

Peter Gillis en zijn veel jongere vriendin Nicol Kremers zijn uit elkaar, zo heeft Gillis onlangs bevestigd op zijn sociale media.

De twee zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan en hebben nog steeds plezier met elkaar als vrienden.

Nicol heeft nu haar luxe leventje moeten opgeven en moet zelf voor haar inkomsten zorgen. Dit is niet gemakkelijk, omdat ze inmiddels een bekende Nederlander is.

Daarom heeft Nicol onlangs aangekondigd dat ze op OnlyFans zit en grote plannen heeft. Tijdens een interview met Shownieuws vertelde ze hier meer over.

Nicol heeft een speciale verrassing op de planning staan voor haar verjaardag en zegt dat ze allerlei leuke en spannende plannen heeft.

Ze houdt van taart en slagroom, dus het zal waarschijnlijk iets in die richting zijn. Daarnaast heeft ze ook andere ideeën, waaronder het werken met dieren, fonteinen en zwembaden.

Het is echter niet duidelijk of dit wel mogelijk is, aangezien er beperkingen zijn bij het werken met dieren.

Shownieuws-presentator Manuel Venderbos was verbaasd over de plannen van Nicol en vroeg zich af wat ze precies bedoelde met haar ideeën over dieren.

Patty Brard voegde daaraan toe dat ze niet zeker wist of het werken met dieren wel was toegestaan. Ronald Molendijk koos ervoor om geen commentaar te geven op het onderwerp.

Hoewel Nicol grote plannen heeft voor haar toekomst op OnlyFans, is het nog onduidelijk hoe succesvol ze zal zijn. Veel mensen zijn tegenwoordig actief op OnlyFans en de concurrentie is groot. Toch blijft Nicol optimistisch en hoopt ze op een succesvolle toekomst.